Color Time farba za kosu – Profesionalni rezultati kod kuće

color time farbe

Profesionalna Color time farba za kosu poslednja je novina u domenu nege kose. Superiorna nova formula Color time farbi za kosu obogaćena je gel formulom koja pruža neverovatnu otpornost boje i dugotrajan sjaj. Pigmenti boje prodiru duboko u srž kose i na taj način garantuju dugotrajniji intenzitet boje i živahnu kosu.

Dugotrajna boja i sjajna kosa

Color time farba za kosu sa gel formulom pruža zaštitu od prebrzog ispiranja boje jer poseduju visoku proporciju pigmenta. Takođe, kao dodatan luksuz koji pružaju vašoj kosi ove boje za kosu sadrže poseban silikonsi balzam koji čini kosu mekšom, sjajnijom i pružaju joj jak i zdrav izgled.

Dostupne su u širokom asortimanu modernih boja. Sa izborom od 26 elegantnih i prirodnih nijansi, nova poboljšana Color time paleta farbi za kosu ima nijanse za svačiji ukus.

color-time-nijanser-boja
*kliknite na sliku za uvećanje

Savršeno i trajno pokrivaju sede vlasi, čak i one najupornije, za samo pola sata. Negujuća farba za bojenje obogaćena prirodnim matičnim mlečom savršeno će prekriti sede do novog rasta kose i vratiće vašoj kosi volumen i snagu.

Pakovanje sadrži:

  • 1 tubu od 40 ml gela za bojenje,
  • 1 bočicu hidrogena od 60 ml,
  • 1 par zaštitnih rukavica i
  • uputstvo za upotrebu.

boje color time

Ove farbe za kosu su idealne za savremene i moderne žene svih uzrasta, koje vole da eksperimentišu sa bojom kose, a teže prirodnim i intenzivnim nijansama kose.

Color Time boje za kosu omogućavaju postizanje profesionalnih rezultata kod kuće, sa bojom koja je izuzetno postojana i ima dugotrajan sjaj.

color time boje

Više informacija o Color time farbama za kosu potražite na zvaničnom sajtu Leco Cosmetics, Facebook stranici Leco Cosmetics i Instagram profilu Leco Cosmetics.

 

[adsense_inserter id=”12825″]

*************************************************************************

Pratite svoj omiljeni ženski portal i na društvenim mrežama:

YouTube, Facebook, Instagram, Twitter.

*************************************************************************

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!