Dani Eucerina – Eucerin® preparati u aprilu po 20 % nižoj ceni!

By  |  0 Comments

Eucerin® nastavlja sa akcijama koje nas raduju. U apotekama širom Srbije od 01. do 30. aprila organizuje Dane Eucerina tokom kojih sve Eucerin® preparate možete kupiti sa popustom od čak 20%!

U efikasnost Eucerinovih proizvoda ste se sigurno uverili. Bilo da vam je kozmetika pri kraju ili želite da isprobate neke od proozvoda, Dani Eucerina su pravo vreme za kupovinu.

Eucerin® je izuzetno poznat po svojim Hyaluron-Filler kremama koje efikasno uklanjaju bore, Q10 liniji koja preventivno deluje na starenje kože, preparatima sa ureom za suvu i ispucalu kožu i mnogim drugim preparatima.

Dani Eucerina se organizuju u odabranim apotekama širom Srbije i traju 3 dana u svakoj od njih. Popust važi za sve proizvode osim za promotivna pakovanja i artikle čija je cena već snižena.

Raspitajte se u najbližoj apoteci ili posetite zvanični sajt (rubrika Eucerin novosti) i saznajte kada je i gde vaš Eucerin®dan! Uz stručne savete farmaceuta iz široke palete Eucerin® preparata odaberite one koji odgovaraju potrebama vaše kože i uživajte u pravilnoj nezi.

 

eucerin promocije

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!