Decembar na Lepotici: mesec poklona i brojnih noviteta

rodjendanski decembar

Decembar je rođendansko-novogodišnji mesec na Lepotici. Pratite nas svakodnevno jer vas u narednih mesec dana očekuju brojna iznenađenja, pokloni i nagrade. Uz to imamo još dva velika noviteta! Ono što je važno je da svakodnevno posećujete naš portal i Facebook stranicu jer ćete tu sve na vreme saznati!

21. decembra portal Lepotica.rs slavi 5. rođendan! Tom prilikom a i u susret novogodišnji praznicima, želimo da nagradimo vašu vernost i to što nas svakodnevno pratite. Zato smo, u saradnji sa svojim prijateljima i saradnicima, odlučili da decembar na Lepotici bude mesec poklona.

Šta vas očekuje i decembru?

  • Brendovi kao što su Nivea, MaxFactor, Colistar, Burra i Prima kozmetika, vam u saradnji sa našim portalom pripremaju veliko iznenađenje. O tome za koji dan. Ono što vam sada možemo reći je da ćete se oduševiti.
  • Dodelićemo nagradu iznenađenja za čitateljku koja je u proteklih mesec dana ostavila najviše komentara u našem katalogu proizvoda.
  • Svake nedelje do kraja godine jedna od vas biće u prilici da osvoji neki od trendy proizvoda iz Glam up-a! Prva aktivacija stratuje već danas!
  • Ponovo ćemo pokrenuti upis u katalog naših proizvoda i ocenjivanje istih gde vas očekuju vredne nagrade.
  • Imamo još jedan veliki novitet, ali o njemu za sada psssst … 🙂

Pratite vas tokom celog meseca jer ćemo mnoge od vas obradovati i nagradite vašu dugogodišnju vernost našem portalu.

error: Content is protected !!