Eucerin i Lepotica nagrađuju idealan spoj

krema za lice i losion za telo eucerin

Eucerin ima idealan spoj za vašu kožu a to su: Eucerin® Gel-krem za lice za masnu kožu sa zaštitnim faktorom  50+  i Eucerin SUN Transparentni sprej SPF 50. Upravo ta 2 preparata OSVOJIĆE jedna od vas, pogledajte kako .

Kada je lepota u pitanju ne postoji idealno, ali postoje idealni spojevi. Tamno plavi metalik lak za nokte možda će idealno izgledati na rukama vaše prijateljice, dok će na vašim jednostavno biti „nepotreban“. Vama će, možda, savršeno odgovarati, narandžasti ruž za usne, dok će vašoj sestri biti „višak“. Tako je i sa kožom.

Zahvaljujujući Eucerinu, pronašli smo idealan spoj zaštite za sunce i masne kože, a jedna od čitateljki, koja pošalje fotografiju sa svojim idealnim letnjim make up spojem, osvojiće upravo  preparate koje smo otkrili:

  • Eucerin® Gel-krem za lice za masnu kožu sa zaštitnim faktorom  50+  i
  • Eucerin SUN Transparentni sprej SPF 50.

Kako da osvojite Eucerin sun paket?

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete jednu svoju fotografiju sa svojim idealnim letnjim makeup spojem. Na fotografiji možete biti vi ili šminka koju koristite tokom letnjih meseci.

Najinteresantniju fotografiju nagradićemo letnjim Eucerin sun paketom.

Fotografije, zajedno sa svojim podacima (ime i prezime i email adresa) šaljite na mail [email protected] ili u inbox Facebook stranice lepotica.rs. Sve fotografije biće objavljene u posebnom albumu na našoj Facebook stranici.

I to je sve! Srećno svima!

—————————————————————

Eucerin® Gel-krem za lice za masnu kožu sa zaštitnim faktorom 30 i  50+

Idealna je kombinacija superiorne zaštite od štetnih uticaja sunčevog zračenja i aktivne formulacije koja obezbeđuje dugotrajni matirajući efekat i kontrolu proizvodnje sebuma. Trenutno se apsorbuje, ne ostavlja masan trag na koži. Bez mirisa je, ne sadrži parabene ni druge konzervanse, nekomedogen je i ne dovodi do stvaranja akni. Koža je suva na dodir, adekvatno negovana,  dubinski zaštićena  i bezbedna.

eucerin krema za masnu kozu faktor 50
Eucerin SUN Transparentni sprej SPF 30 i 50

Eucerin providni sprejevi lagane teksture pouzdano štite kožu pri izlaganju sunčevim zracima bez lepljivog osećaja i tragova na koži. Preparati su idealni za upotrebu pri sportskim aktivnostima kao i pri izuzetno visokim temperaturama zbog nemasne i nelepljive teksture i posebnih tečnih UV filtera koje koža trenutno upija. Efikasna 3D zaštita. Efikasnost i dobra podnošljivost dokazana je kod osoba sa masnom kožom i kožom sklonom iritacijama.

eucerin sprej za suncanje spf 50

—————————————————————

*Nagradna aktivacija traje od 10. do 20.08. u 23:59h. Dobitnik će proglašen 21.08.2015. na našoj FB stranici i portalu.

*Zbog nemogućnosti slanja u druge države, nagradna aktivacija je ograničena na teritoriju Srbije.

*Možete poslati 1 fotografiju.

—————————————————————

Dobitnica Eucerin poklon seta je:

eucerin dobitnuca     Maja Stanković

     Dobitnica će biti kontaktirana putem mail-a koji je ostavila u prijavi.

     Ukoliko se dobitnica ne javi redakciju u roku od 48h, Lepotica.rs zadržava   pravo da poklon set prosledi drugoj učesnici aktivacije.

 

 

 

 

—————————————————————

error: Content is protected !!