Lepotica.rs je DIDS “Sajt koji obećava”

lepotica na dids konferenciji
foto: dids.rs

Lepotica.rs je sajt koji obećava! Tu laskavu i prestižnu titulu već šestu godinu za redom dodeljuje Fonacija “Registar nacionalnog internet domena Srbije” na godišnjem Danu internet domena Srbije, koji je ove godine održan u hotelu Metropol Palace.

Priznanje za portal Lepotica.rs

Želimo da se zahvalimo RNIDS-u na ukazanom poverenju i tome što su od velikog broja sajtova sa kvalitetnim sadržajem izabrali portal Lepotica.rs za jednog od dobitnika DIDS bedžaSajt koji obećava!

lepotica.rs sajt koji obecava

“RNIDS je jedina organizacija nastala iz srpske internet zajednice koja već nekoliko godina pomaže razvoj Interneta u Srbiji. Pored upravljanja nacionalnim internet domenima najvišeg nivoa, kao dodatni cilj ima upravo razvoj Interneta u Srbiji i, posebno, lokalnog sadržaja na njemu.”

Šesta godišnja konferencija o razvoju Interneta u svetu i na .RS i .СРБ domenima, održana je pod sloganom “U kom si internet filmu?” Sa preko 300 posetilaca, ova uspešno organizovana i uticajna manifestacija ima za cilj razvoj Interneta u Srbiji i posebno, lokalnog sadržaja na njemu. Zato su upravo dobitnici DIDS bedževa sajtovi sa .RS i .СРБ domenima, koji imaju kvalitetan sadržaj na srpskom jeziku.

Program DIDS konferencije podeljen je u 3 bloka:

  • 1. blok – “Gospodari Interneta” -o promenama u globalnom upravljanju Internetom
  • 2. blok – “Pozovi E radi trgovine” – o e-trgovini
  • 3. blok – “Domen koji obećava” – rezervisan za ugledne lokacije na nacionalnim internet domenima

Velika nam je čast što je portal Lepotica.rs jedan od ovogodišnjih dobitnika DIDS bedža za 2015. godinu i jedan od učesnika panel diskusije trećeg bloga konferencije pod nazivom “Domen koji obećava”. Teme diskusije bile su: značaj originalnog i kvalitetnog sadržaja za budućnost sajta i značaj .RS i .СРБ domena na lokalnom tržištu.

7

portal lepotica.rs na dids konferenciji 2015.

lepotica.rs na dids-u 2015.

dids konferencija 2015.

dids

konferencija dids

*Fotografije preuzete sa zvaničnog sajta DIDS-a

 

 

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!