Lepotica.rs preporučuje: 5 proizvoda za neverovatan volumen kose

Kada biste pitali bilo koju ženu, bez obzira na tip kose, koju bi jednu stvar želela da promeni na svojoj kosi – najčešći odgovor bi sigurno bio: VOLUMEN! Punoća, gustina i dlaka koja je odginuta od korena zaista daje potpuno drugačiji utisak o frizuri! Ipak, volumen nije lako postići, posebno prirodno imate tanku i retku kosu. Zato u pomoć pristižu proizvodi koju će savršeno “fejkovati” volumen kose. U nastavku vam donosimo naših 5 preporuka!

Magični proizvodi za volumen kose

#1: Piling za kožu glave: Subrina Professional DETOX Scrub

Volumen kose znači da je koža glave čista, osvežena i lišena naslaga sebuma i prljavštine. To ćete najbolje postići uz pomoć specijalno namenjenog pilinga za teme. Ovaj tip proizvoda se nanosi pre pranja kose, praveći sekcije kose. Piling treba da dobro utrljate u kožu glave i potom isperete.

#2: Šampon za volumen: Revlon EQUAVE Micelarni šampon za kosu

Sve počinje od dobrog šampona za kosu. Šampon koji daje volumen ne mora nužno na sebi imati oznaku VOLUME. Dovoljno je da bude neki pročišćavajući šampon, koji će ukloniti naslage styling proizvoda, sebuma i znoja sa temena kose. Jedan od njih je Revlon EQUAVE micelarni šampon, koji efikasno čisti vlasiše, regeneriše i hrani dlaku, a intenzivno hidrira. Tekstura mu je gelasta i prozirna, što garantuje efekat volumena u kosi!

#3: Maska za volumen: MoroccanOil Weightless Hydration maska

Ako mislite da će vam svaka maska otežati kosu i “ubiti” volumen – varate se! Isprobajte laganu MoroccanOil Weightless masku za kosu, kremaste formule. Ova maska je idealna za masnu i tanku kosu. Formula sadrži arganovo ulje bogato antioksidantima, a efekat nege se vidi već za 5 do 7 minuta. Najbolje od svega je što postoji i u manjem pakovanju od 70 ml, idealnom za probu ili za putovanje!

#4: Leave-in za volumen: Revlon Equave Volume sprej

Ako imate problema sa raščešljavanjem kose, ili vam je potrebna produžena nega, ali bez otežavanja dlake, isprobajte čuveni Revlon Equave dvofazni regenerator za raščešljavanje kose obogaćen keratinom. Daje efekat deblje i gušće dlake, bez otežavanja.

#5: Proizvod za koren kose: MoroccanOil Root Boost sprej

Za punoću dlake iz korena i salonski volumen – isprobajte MoroccanOil Root Boost sprej. Ovaj proizvod stvara snažnu teksturu u samom korenu, pre stilizovanja kose toplotom. Formula sadrži infuziju arganovog ulja koja daje volumen tankoj i srednjoj dlaci, za dugotrajnu teksturu, pokret i punoću. Finiš je potpuno prirodan, a sprečava ujedno i elektrisanje kose.

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!