Lepotica.rs postaje najveća baza beauty proizvoda!

najveca baza kozmetickih proizvoda

Sa velikim zadovoljstvom želimo da najvimo naš novi projekat za koji smo sigurni da će vam se veoma dopasti. Od sada portal Lepotica.rs, osim kvalitetnih saveta i tekstova i video saveta, postaje i NAJVEĆA I JEDINSTVENA BAZA BEAUTY PROIZVODA. Hajde da zajedno napravimo nešto korisno za sve nas i družimo se dok to radimo! U nastavku teksta pronaći ćete više informacija.

UČESTVUJTE! SVAKOG MESECA NAJVREDNIJE OČEKUJU NAGRADE!

 

Šta je Lepotica.rs baza beauty proizvoda?

Ideja nam je da pomognemo jedni drugima prenoseći iskustva koja imamo u korišćenju proizvoda za negu kose, kože, noktiju i make up-a. Možda baš nešto što sada koristite i čine ste (ne)zadovoljni, neka druga čitateljka planira da kupi. I eto, ukoliko dodate taj proizvod i napišete svoj utisak o proizvodu, pomoći ćete nekome da sazna više o proizvodu pre kupovine. Što više utisaka, informacije o proizvodima će biti kvalitetnije. Zato, prionite na posao. Najaktivnije očekuju vredne nagrade.

Čitateljka koja doda najviše proizvoda u toku narednih 30 dana osvaja:

poklon proizvodi

Katalog proizvoda se nalazi OVDE.

Svaki proizvod je predstavljen:

  • nazivom
  • fotografijom
  • opisom
  • okvirnom cenom
  • mestom gde možete da ga kupite
  • ko je dodao proizvod (svaka čitateljka će imati sopstvenu stranicu sa spiskom svih proizvoda koje je dodala).

Da biste dodali svoj prvi proizvod kliknite OVDE.

NAPOMENA: Fotografije koje dodajete treba da budu vaše, dakle da ih vi fotografišete a ne preuzimate sa drugih sajtova!

Ocenite proizvode koje ste koristili

Svaki proizvod koji se već nalazi u katalogu, a koji ste koristili i vi, možete oceniti tako što ćete mu dodeliti 1 do 5 zvezdica, zavisno od toga koliko ste njime zadovoljni i u polju “vaša recenzija” napisati svoj utisak o proizvodu u par rečenica.

Primer:

kozmeticki proizvodi

Proizvode koji su već u katalogu možete oceniti OVDE.

Da li je proizvod već u katalogu?

Ukoliko želite da proverite da li je neko već dodao proizvod koji vi planirate da upišete, to možete učiniti tako što ćete otići u kategoriju tog proizvoda (kosa, lice, telo, nokti, šminka, ostalo) ili jednostavno upisati naziv proizvoda u pretragu (search) na našem portalu.

Podelite ovaj post sa svim prijateljima za koje znate da vole kozmetiku i šminku i učinite da što veći broj ljudi podeli utiske o proizvodima koje koristi i na taj način jedni drugima pomognemo kako bismo kupili prave proizvode, uštedeli vreme i novac :).

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!