Letnji NIVEA noviteti za 2022: Cellular Expert Lift linija, MagicBAR i Nivea SUN

nivea noviteti

Letnja sezona je pred nama, a to znači da su i noviteti kompanije Nivea spremni i već prisutni na policama omiljenih drogerija! Imali smo čast da prisustvujemo događaju 12. maja 2022, na kojem su predstavljeni novi proizvodi brenda Nivea za leto 2022, u prelepom ambijentu lokala“Smokvica” na Adi Ciganliji. Noviteti iz Nivea SUN linije, nova Cellular Expert Lift linija sa bakučiolom, kao i inovativni MagicBAR čvrsti čistači lica – sve o ovim “vrućim” novitetima saznajte u nastavku!

Nivea Cellular Expert Lift linija sa bakučiolom

Inovativna nega protiv starenja sa čistim bakučiolom i dvostrukom hijaluronskom kiselinom Definiše konture, učvršćuje kožu i smanjuje čak i duboke bore – za lifting efekat i čvršći izgled kože.

Bakučiol (eng. bakuchiol) pravi se od semena ili listova biljke Babchi (Psoralea corilifolia). Trenutno se prvenstveno koristikao inovativni, prirodni sastojak u nezi kože. Kao nova super zvezda u nezi protiv starenja, Bakučiol pokazuje neverovatne efekte: podstiče proizvodnju kolagena u ćelijama kože za 48% za samo 4 sata. Na taj način pomaže koži da efikasno smanjuje čak i duboke bore, koži vraća blistavost te poboljšava čvrstoću i elastičnost kože ojačavajući njena potporna vlakna.

nivea noviteti

Dostupna su dva NIVEA proizvoda iz ove nove linije:

 • NIVEA CELLULAR EXPERT LIFT dnevna krema SPF 30 protiv bora definiše konture, učvršćuje kožu i smanjuje čak i duboke bore, dok SPF 30 nudi zaštitu odštetnih dejstva UV zraka. Preporučena maloprodajna cena 1.967,00 rsd
 • NIVEA CELLULAR EXPERT LIFT noćna krema protiv starenja definiše konture,regeneriše i čini kožu mekšom kožu tokom noći, čak i duboke bore su umanjene. Preporučena maloprodajna cena 1.967,00rsd

Nivea Magic Bar čvrsti proizvod za čišćenje lica

Prva NIVEA linija proizvoda za čišćenje lica u čvrstom stanju poseduje Ecocert® Cosmos Natural sertifikat i upakovana je u ambalažu koja ne sadrži plastiku. Inovativne formulacije ne sadrže sapun, niti mikroplastiku, a sastojci su 99% prirodnog porekla. Linija razvijena iz ljubavi prema koži i životnoj sredini!

Formulacije NIVEA MagicBAR linije za čišćenje lica su prilagođene pH vrednosti kože, zbog čega su blage za kožu i ne isušuju je. NIVEA MagicBAR formulacije sadrže surfaktante koji se pretvaraju u micele u kontaktu sa vodom. Micele deluju kao magnet, vezuju sebum i prljavštinu i nežno, ali temeljno ih odvajaju od kože.

nivea noviteti

Dostupne su tri verzije proizvoda:

 • NIVEA MagicBAR Radiance – sa ekstraktom ruže i vitaminom E čini kožu prirodno lepom i pruža joj blistav sjaj
 • NIVEA MagicBAR Anti-Blemish sa glinom i ekstraktom zelenog čaja nežno, ali temeljno čisti kožu i sprečava pojavu nepravilnosti. Koža ima čist, mat ten.
 • NIVEA MagicBAR Intensive Peeling – sa aktivnim ugljem dubinski čisti kožu. Uklanja postojeće mitisere i čisti pore. Koža je temeljno čista

Preporučena maloprodajna cena Nivea MagicBAR čistača je 649,78 rsd.

Nivea SUN linija – noviteti

Nivea SUN LUMINOUS Spot Control fluid za zaštitu kože SPF 50

Revolucionarna nova nega kože lica sa zaštitom od sunca sadrži visoki zaštitni faktor 50 kako bi pružila trenutnu i veoma efikasnu zaštitu od UVA/UVB zračenja i kratkotrajnih i dugotrajnih oštećenja kože, kao i patentirani sastojak LUMINOUS630®, koji vremenom sprečava i primetno smanjuje fleke koje uzrokuje sunce. Žene sada mogu da uživaju bezbrižno u suncu. Preporučena maloprodajna cena 1.574,00rsd.

nivea noviteti

NIVEA SUN Protect & Bronze i Intense Bronze

Čuveni proizvodi iz Nivea SUN Protect & Bronze linija sada imaju unapređene i čistije formulacije, održiviju ambalažu kao i premium dizajn. NIVEA SUN Protect & Bronze ima dvostruko dejstvo–pruža trenutnu i veoma efikasnu zaštitu, dok istovremeno aktivira proces tamnjenja u samoj koži, kako biste imali lepu i prirodnu preplanulu boju. Patentirana i dokazana aktivacija melanina zahvaljujući ekstraktu promelanina.

Proizvodi iz ove linije:

 • NIVEA SUN Protect & Bronze losion sa zaštitnim faktorom 20, 200ml; MPC: 1.233 RSD
 • NIVEA SUN Protect & Bronze losion sa zaštitnim faktorom 30, 200ml; MPC: 1.357 RSD
 • NIVEA SUN Protect & Bronze sprej pumpicom sa zaštitnim faktorom 30, 200ml; MPC: 1.480 RSD
 • NIVEA SUN Protect & Bronze ulje u spreju sa zaštitnim faktorom 20, 200ml; MPC: 1.332 RSD
 • NIVEA SUN Protect & Bronze ulje u spreju sa zaštitnim faktorom 30, 200ml; MPC: 1.480 RSD
 • NIVEA SUN Protect & Bronze sprej sa raspršivačems a zaštitnim faktorom 30, 270ml; MPC: 1.690 RSD
 • NIVEA SUN Intense Bronze losion sa zaštitnim faktorom 6, 200ml; 888 RSD
 • NIVEA SUN Intense Bronze ulje u spreju sa zaštitnim faktorom 0, 200ml; 987 RSD
 • NIVEA SUN Intense Bronze ulje u sprejusa zaštitnim faktorom 6, 200ml; 987 RSD
nivea noviteti

Nivea SUN Kids linija za decu

Kao brend broj 1 u svetu za zaštitu od sunca, NIVEA SUN sada (ponovo) predstavlja visoko efikasne i hidratantne proizvode za zaštitu od sunca u linijama Sensitive Protect za bebe i decu, Protect & Care kao i Protect & Play Ultra za decu sa unapređenim formulacijama, novim dizajnom i praktičnim novim formatom.

Sledeći  proizvodi čine liniju:

 • NIVEA SUN Protect & Play dečji obojeni sprej sa zaštitnim faktorom 30, 200ml; 1.332 RSD
 • NIVEA SUN Protect & Play dečji obojeni sprej sa zaštitnim faktorom 50+, 200ml; 1.505 RSD
 • NIVEA SUN Kids Protect & Care losion sa zaštitnim faktorom 30, 200ml; 1.258 RSD
 • NIVEA SUN Kids Protect & Care losion sa zaštitnim faktorom 50+, 200ml; 1.415 RSD
 • NIVEA SUN Kids Protect & Care sprej sa raspršivačem sa zaštitnim faktorom 50+, 270ml; 1882 RSD
 • NIVEA SUN Kids Ultra Protect & Play tubasa zaštitnim faktorom 50+, 150ml; 1.510 RSD
 • NIVEA SUN Babies & Kids Sensitive Protect sprej sa pumpicom sa zaštitnim faktorom 50+, 200ml; 1.678 RSD
 • NIVEA SUN Babies & Kids Sensitive Protect sprej sa raspršivačem sa zaštitnim faktorom 50+, 270ml; 2.010 RSD
nivea noviteti

Proizvodi su dostupni od marta/aprila na prodajnim mestima širom zemlje.

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!