NIVEA noviteti za proleće: Q10 losioni i pene za negu tela

Nivea novitet za negu tela

Kompanija NIVEA nas svake sezone iznenadi novitetima posebno prilagođenim za potrebe kože tela u tom periodu. Za ovo proleće i leto, NIVEA predstavlja Q10 mleko i losion za učvršćivanje kože koji sada sadrži vitamin C, kao i novi Q10 Fresh losion posebno razvijen za negu kože nogu. Za one koje vole laganije teksture, tu su nove NIVEA pene za negu tela, dostupne u tri varijante, za sve tipove kože.

Leto se približava – budite spremne da pokažete svoju predivnu i zategnutu kožu!

Nivea Q10 + vitamin C unapređena linija za negu tela

Prepoznatljiva Nivea Q10 linija za negu tela sada je unapređena formulacijom koja sadrži vitamin C. Osim klasičnih losiona za učvršćivanje normalne i suve kože, dodatak linija predstavlja Q10 Fresh losion za učvršćivanje kože nogu sa mentolom.

Losioni za negu tela sada zatežu kožu za samo deset dana. Nove formulacije, koje sadrže kombinaciju dva moćna antioksidansa, koenzima Q10 i vitamina C, učvršćuju kožu i poboljšavaju njenu gipkost. Koža izgleda bolje, zategnuta je i glatka.

Nivea q10 + vitamin C

Radi posebnih potreba koje imaju umorne noge, formulisan je novi Q10 Fresh losion za učvršćivanje kože nogu obogaćen mentolom. Ovaj sastojak rashladjuje kožu i osvežava je.

  • NIVEA Q10 Fresh losion za učvršćivanje kože nogu – za normalnu kožu, 200 ml, okvirna cena na polici 564,29 din
  • NIVEA Q10 mleko za učvršćivanje kože – za suvu kožu, 250 ml, okvirna cena na polici 564,29 din
  • NIVEA Q10 losion za učvršćivanje kože – za normalnu kožu, 250 ml, okvirna cena na polici 564,29 din

Nivea pene za negu tela

Za sve one koji vole brzo upijanje proizvoda za negu tela, ali uz intenzivnu hidrataciju, komanija NIVEA predstavlja pene za telo obogaćene novim NIVEA serumom za intenzivnu hidrataciju od 48 sati.

Pene za negu tela sadrže hidratantni sastojak koji prirodno postoji u koži i pruža intenzivnu hidrataciju. Pored toga, lipidi koji zadržavaju vlagu deluju u koži tokom 48 sati, dok negujuća ulja čine kožu glatkom. Dostupne su u tri mirisne varijante:

Nivea pene za negu tela

  • NIVEA Nourishing pena za telo, 200 ml, okvirna cena na polici 447,87 din – sa prefinjenim notama koje odišu negom i toplinom
  • NIVEA pena za telo sa mirisom svežeg krastavca i mača čajem, 200 ml, okvirna cena na polici 447,87 din – sa cvetnim, vodenim i osvežavajućim notama
  • NIVEA pena za telo sa mirisom divlje maline i belim čajem, 200 ml, okvirna cena na polici 447,87 din – sa cvetnim i voćnim mirisom

Proizvodi su dostupni od 1.03.2018. godine.

 

error: Content is protected !!