Njegov govor tela otkriva da li mu se sviđate

Momci i devojke primaju, procesuiraju i prenose informacije veoma različito, o čemu svedoče i njihove misli, reči, postupci i govor tela. Zapravo, svaki rod pokušava da razume drugi od kad je Eva zagrizla tu jabuku.

Dame, morate znati da je muškarce nekada izuzetno teško “pročitati”. Zato, vreme je da dekodiramo neke znakove tela za vas. Bez obzira da li ste za barom, na poslu ili jednostavno se družite sa prijateljima, ovih 5 znakova njegovog tela siguran su način da saznate da li je on princ na belom konju koji će vam staviti staklenu štiklu na nogu.

Smeška vam se

Prvi i najočigledniji način da saznate da li je momak zaljubljen u vas je njegov osmeh. Momci se prestanu smejati oko svoje 5 godine, tako da ukoliko se u vašoj blizini smeje i na vaše šale koje nisu toliko smešne i osmeh mu je “od uva do uva”, definitivno je zainteresovan.

Održava kontakt očima

Ukoliko vam se desilo da ste slučajno pogledali osobu koja vam se sviđa i uhvatili ga da zuri u vas, znači da je sigurno zainteresovan za svaki vaš pokret. Želi da nauči što više o vašem načinu života i koristi svaku priliku vašeg prisustva da se naoruža informacijama. Takođe, ako vas gleda u oči dok razgovarate, zainteresovan je za ono što imate da kažete i možete biti sigurni da se oseća prijatno u vašoj blizini.

Nepotrebno vas dodiruje

Imate sreće ako čovek koji vam se sviđa iskorištava svaku situacija da vas nepotrebno dodirne kao na primer miluje vas po rukama, po kosi, grli vas ili dodiruje ruku, kolena ili ramena. On pokušava da razbije prijateljske ili poslovne granice između vas i definitivno mu se sviđate.

Naginje se prema vama kada razgovarate

Ako se on tokom razgovora naginje prema vama, to znači da radite nešto dobro! Njegov govor tela znači da ste totalno zaokupili njegovu pažnju i želi da bude u vašoj blizini. Momci nisu baš poznati po svojoj pažnji, ali ako je vaš potencijalni budući muž nagnut prema vama, definitivno ste ga osvojili.

Imitira vaše pokrete

Kada je neko veoma koncentrisan i povezan sa nekim drugim, često podsvesno oponaša njegove pokrete. Ako tokom ozbiljnog razgovora sa osobom koja vam se sviđa primetite da on menja svoje držanje tela u skladu s vašim, znači da je on izuzetno fokusiran na vas i izgubljen u vašim rečima. Nesvesno pokušava da se oseća što udobnije u vašem prisustvu pa nesvesno pokreće ruke ili prekršta noge na isti način kao i vi. Ovo je takođe znak da je spreman i voljan da pređe na drugi nivo.

Povezano: Govor tela – 5 znakova koje je dobro da znate!

error: Content is protected !!