Najbolji makeup proizvodi za oblikovanje obrva – Olovka, senka ili gel?

By  |  0 Comments

Obrve su najvažniji deo našeg lica i najveća su izazovna karakteristika za oblikovati i našminkati. Postoji puno kozmetičkih proizvoda za pripitomljavanje i usavršavanje obrva, ali oni ipak ne smanjuju pritisak pri njihovom uređivanju.

3 najbolja make up proizvoda za obrve

Teško je izabrati koji proizvod koristiti pored svih tih različitih proizvoda (olovka, vosak, makaze, češalj, puder). Lepotica.rs će vam otkriti osnovne osobine najčešće korišćenih make up proizvoda za oblikovanje i uređivanje obrva, nebitno da li su one debele, tanke, svetle ili tamne.

Olovka za obrve

Olovka za obrve

Olovka za obrve je najvažniji proizvod koji trebate imati pri ruci. Pomoću olovke možete definisati vaše obrve i povećati ili smanjiti njihov intenzitet. Precinost je ključna ako želite pravilno da nanesete olovku. Za najprirodniji izgled koristite lake poteze kojima ćete imitirati vaše obrve, odnosno pratiti njihovu prirodnu liniju rasta. Ukoliko olovka ima četkicu na jednom kraju, pomoću nje počešljajte obrve kako bi razneli boju.

Puder za obrve

Senka (puder) za obrve

Ako imate retke, oskudne obrve ili presvetle, senka ili puder za obrve je idealan izbor za ulepšavanje. On će stvoriti senku ispod obrva i učiniće da izgledaju punije i gušće. Važno je da izaberete puder prave boje i odgovarajuću četku za njegovu primenu (čvrsta i gusta četka). Dovoljno je da pomoću četke nanesete senku na vaše lukove i potezima četke oblikujete obrve dok ne postignete željeni oblik i boju. Puder za obrve najlakši je za korišćenje jer možete kontrolisati količinu koju ćete primeniti i lakše ga je očistiti ukoliko napravite grešku.

 

Gel za obrve

Ako želite da vam obrve budu postojane i definisane, najbolje rešenje je gel za obrve koji će ih ukrotiti, a vaše obrve će dobiti negovan izgled. Gel je veoma koristan proizvod za osobe koje imaju debele, guste obrve. Dovoljno je da ga nanesete na prednji deo obrva i lukove. Prednji deo počešljajte prema gore, a lukove prema dole i dobićete prirodan izgled obrva.

Da li vi koristete neki od ovih makeup proizvoda za obrve?

*************************************************************************

Pratite svoj omiljeni ženski portal i na društvenim mrežama:

YouTube, Facebook, Instagram, Twitter.

*************************************************************************

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!