Novo iz Avon-a – Mark: šminka koja inspiriše

By  |  0 Comments

Avon je kreirao Mark, novu liniju smelih i upečatljivih make-up proizvoda. Linija je namenjena trendseterkama koje vole da eksperimentišu sa bojama, tehnikama i teksturama.


Mark šminka za Mark devojke!

Zahvaljujući širokom spektru visoko pigmentovanih proizvoda za oči, usne, lice i nokte u jarkim nijansama, Mark devojke imaju neograničene mogućnosti da stvaraju remek-dela koja će učiniti da ostave nezaboravan utisak u svakoj situaciji.

Svestrana zvezda muzičke scene poznata po neverovatnoj energiji i hrabrom eksperimentisanju sa različitim frizurama i stilovima šminkanja, Sara Jo, oličenje je prave Mark devojke. Ona je smela, samouverena i rođena da bude u centru pažnje, zbog čega je bila savršen izbor za zaštitno lice Mark linije.

“U svemu što radim pokreće me želja za stalnim promenama i preuzimanjem rizika, za koje verujem da su ključ inovacije. Avon to razume, zbog čega sam sigurna da ćemo zajedno uz pomoć Mark linije ohrabriti devojke da isprobaju svaki look koji zamisle, koliko god neobičan on bio. Šminka je moja velika ljubav još od srednjoškolskih dana, a iako danas moj posao podrazumeva da su za scenski make-up uglavnom zaduženi profesionalni šminkeri, ja najviše uživam u tome da se bez žurbe sama našminkam”, izjavila je Sara Jo povodom početka ovog kreativnog partnerstva.

avon mark sara jo

Najbolji primer moćnog Mark proizvoda inspirisanog umetnošću je nova Spectralash maskara, koja omogućava potpunu kontrolu nad volumenom trepavica. Zahvaljujući posebno osmišljenom aplikatoru, četkica se može podesiti na tri različite gustine – za istaknute, istaknutije i najistaknutije trepavice.

Mark proizvodi premijerno će biti predstavljeni u Avon brošuri koja važi od 2. marta, kao i na veb sajtu www.avon.rs.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!