Kako da i vi imate savršene obrve?

Nemate savršene obrve, a ne biste da ih oblikujete trajnom šminkom. Ne brinite, senka za obrve ili olovka rešiće vaš svakodnevni problem sa tankim i retkim obrvama.

Koliko su obrve važne na licu? Možda i najvažnije. Lepo oblikovane obrve, odgovarajuće boje, doprineće isticanju lepote vašeg lica. Preterano tanke i retke obrve učiniće da izgledate starije, dok će punije obrve podmladiti.

Takođe, pazite pri izboru nijanse senke ili olovke za obrve, obrve ne treba da budu ni previše tamne, nikako crne. Senka za obrve je bolji izbor, jer daje prirodniji izgled, ali se kod nas malo teže nalazi. Sličan efekat ćete postići ako olovku za obrve malo “razmrljate” četkicom, ali pripazite da to ne uzađe iz linije obrva, da ne bi izgledalo neuredno.

Zapamtite savet profesionalnih šminkera i majstora za trajnu šminku, obrve treba da budu sestre ali ne bliznakinje.

Za savršene obrve vam je potrebno:

  • senka ili olovka za obrve
  • kosa četkica za nanošenje senke za obrve
  • četkica-češalj za češljanje obrva
  • korektor, za blage korekcije senke za obrve.

Mi vam predlažemo City Color olovke za obrve, u čak 6 prirodnih nijansi, a ukoliko više volite prirodniji look, možete se opredeliti za City Color Set senki za obrve. Ovaj proizvod je najbolje da nanesete City Color kosom četkicom za popunjavanje obrva, koja je dovoljno precizna i tanka. Kako biste “počistili” i korigovali liniju obrva, to možete učiniti sjajnim Photochic tečnim korektorom.

olovka za obrvesenka za obrvecetkica za obrvekorektor

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!