Novi TikTok trik: Self-tanner kao farba za obrve?

Brow Tint-ovi su popularni godinama, jer su postali lak način da kreirate pune, upečatljive i tamnije obve, bez upotrebe šminke. Kao rezultat, dobijate ofarbane obrve koje traju danima. Tipično, farbanje obrva zahteva specijalizovanu boju koja je bezbedna za upotrebu na licu. Ali, TikTok nam donosi novi trik: vaša omiljena self-tan krema za potamnjivanje može poslužiti kao sredstvo za farbanje obrva. Zašto? Ovaj proizvod je jeftiniji i više dostupan, a već ima garanciju za upotrebu na koži. Otkrivamo u nastavku da li ovaj trik zaista radi!

Self-tanner kao proizvod za sve

Već smo videli da se kreme i pene za samopotamnjivanje koriste kao sredstvo za trajne konture lica ili za veštačke pegice. Zašto ne biste probale i ovaj trik sa TikTok-a koji će vam doneti ofarbane obrve koje traju danima? Počnite sa proizvodom za samopotamnjivanje po izboru, a trebaće vam još i činija, čista kosa četkica za obrve, štapići za uši i skidač šminke ili micelarna voda. Proces je veoma sličan farbanju obrva – koža ispod obrva vam mora biti čista, šminka uklonjena bez proizvoda na obrvama.

farbanje obrva

U činiju sipajte malo proizvoda za samopotamnjivanje, i potom umočite uglastu četkicu. Normalno popunite obrve, a potom štapićem za uši počistite višak, ako vam je negde procurelo. Posle čekanja određenog vremena da se ten razbije, obrišite sve sa obrva, uz pomoć micerlna vode ili skidača šminke. Vaše tonirane obrve će trajati nekoliko dana, ali ovaj rok možete produžiti tako što ćete izbeći piling i grubo trljanje boje.

@michellekyra do you think it will go orange or look natural ? Guys I did so well in my mocks today 💝 #GenshinImpact34 #faketanroutine #makeuptutorial #beauthack #beautytips #naturalbeauty ♬ Hey, Mickey! – Baby Tate

Zašto ovaj trik radi?

Kao i svaki trik koji otkrijete na Internetu, self-tan obrve imaju pomešane komentare. Ako želite punu boju, u nekoj specifičnoj nijansi, poput blonde ili tamno smeđe – možda je najbolje da se držite normalne rutine. Self-tanner ima više opcija što se tiče boja, ali one sve imitiraju prirodnu preplanulost kože, a ne prirodnu boju dlake. Zato oni svi sadrže blago zeleni podton, kako biste dobili maslinasti finiš, a ne narandžasti, poput Oompa-Loompe.

Zato je ovaj trik više namenjen osobama koje žele da toniraju kožu ispod obrva, kako ne bi morale da popunjavaju prazna polja unutar obrve. Self-tanner je tečniji i njime se lakše barata, nego farbom za obrve. Zato je ovo jednostavan način da skratite vašu dnevnu rutinu obrva.

farbanje obrva

error: Content is protected !!