Konturišite lice pomoću braon olovke za obrve

braon olovka za oci
foto: littleblackcherry.co.uk

Konturisanje lica, kao make up trend posebno je zastupljeno poslednjih par godina. Ovaj trend, može se okarakterisati kao TRIK koji ima za cilj da crte vašeg lica učini izražajnijim i to na način da istakne sve ono što vas čini lepim, a prikrije ono što predstavlja nesavršenost. Uz pomoć konturisanja lica, možete istaći liniju jagodica ili vizuelno “suziti” nos. Bez obzira koji deo lica želite da konturišete, mi ćemo vam otkriti kako da to uradite i to bez ikakvog posebnog pribora za šminkanje, već uz pomoć braon olovke za obrve.

Kako da uz pomoć braon olovke za obrve, konturišete lice?

Da bi ste uz pomoć olovke za obrve uspešno konturisali lice, pored same braon olovke, još vam je potrebno:

– Upaljač,
– Četkica za rumenilo ili bronzer.

Proces konturisanja lica uz pomoć braon olovke za obrve:

Najpe proverite da li je vaša braon olovka za obrve dovoljno zaoštrena. Ukoliko nije, naoštrite je. Zatim, oštru olovku postavite u horizontalan položaj i nekoliko puta njen vrh prevucite preko plamena upaljača, tako da se blago istopi, odnosno postane razmaziv. Pritom, vodite računa da se vrh olovke ne pregreje, jer bi u tom slučaju mogao da vas izgori.

braon olovka za obrve
foto: athenakarsant.com

Nakon što ste zagrejali vrh braon olovke, u jednom ili eventualno dva precizna poteza njime pređite preko regije koju želite da konturišete.  Kada ste to uradili, odmah nakon toga uzmite četkicu za rumenilo ili bronzer i njom istim pravcem poteza prelazite preko traga ili tragova braon olovke, sve dok ti tragovi ne postanu konture kakve želite. Tačnije, dok ne izblendujete liniju.

[adsense_inserter id=”12825″]

Kada jednom isprobate ovakav vid konturisanja lica, videćete koliko je on jednostavan i upražnjavaćete ga svaki put kada ponovo poželite da konturišete lice ili kada nemate druge make up proizvode za konturisanje lica.

*************************************************************************

Pratite svoj omiljeni ženski portal i na društvenim mrežama:

YouTube, Facebook, Instagram, Twitter.

*************************************************************************

error: Content is protected !!