Neobičan make-up trend za ovo leto: Duga ispod očiju

duga ispod ociju
Instagram/Printscreen

Leto je tu, što znači da ćemo izvaditi sve one šarene senke i palete koje su strpljivo čekale lepše vreme. Ako ne znate kako da iskoristite sve te šarene boje,donosimo vam inspiraciju koja dolazi pravo sa društvenih mreža: Instagrama i TikToka, a u pitanju je duga ispod očiju (rainbow undereye). Ovo je neobičan, šarenoliki make-up trend koji je odmah privukao pažnju, a može se iskoristiti za make-up look za muzičke festivale koji su pred nama. U nastavku saznajte sve o ovom trendu!

Senke ispod očiju?

Nanošenje  senke na regiju ispod očiju se možda čini pogrešnim, ali nismo verovali da to može tako dobro izgledati. Ovaj make-up trend je započela talentovana make-up umetnica @naezrahlooks, koje ja nanela sve boje duge ispod očiju, od ružičate do plave, od žute do crvene, a nijanse su savršeno izblendate i stopljene. Duga se proteže od unutrašnjeg ugla oka, pa sve iza jagodične kosti, kako bi vizuelno “podigla” lica. Od tada, make-up entuzijasti se utrkuju da kreiraju svoju verziju ovog neobičnog make-up trenda.

View this post on Instagram

A post shared by Susana Arango (@susi_arango)

Trik za nanošenje senki ispod očiju

Ova make-up umetnica je podelila i svoj trik kako da se boje koje koristite maksimalno istaknu – u pitanju je tečni korektor visoke pokrivne moći, koji ćete minimalno izblendati. Postarajte se da nabavite i beli prajmer ili baznu kremastu boju, koju ćete naneti kao podlogu, kako biste istakli boje senki.

U nastavku pogledajte neke od inspirativnih make-up look-ova sa dugom ispod očiju.

Povezano: Viralni makeup trend koji volimo – ajlajner u unutrašnjem uglu oka

error: Content is protected !!