Ajlajner u unuštrašnjem uglu oka: Viralni make-up trend koji već volimo

ajlajner
Instagram/Printscreen

Obično imamo dva raspoloženja kada je reč o šminkanju: ili smo previše lenje da nanesemo sve one korake i proizvode, ili želimo da eksperimentišemo sa odvažnim, grafičkim look-ovima. Nema između – mada, ovaj novi make-up trend će vam pokazati da postoji zlatna sredina između ova dva. Upoznate se sa trendom nanošenja ajlajnera samo u unutrašnji ugao oka u nastavku!

Kakav je ovo make-up trend?

Ovaj look uključuje nanošenje ajlajnera u unutrašnji ugao oka, a ponekada i samo na taj deo oka (kada želimo da budemo low-maintenance). Najčešći look je kombinovanje klasičnog ajlajnera na gornjoj liniji trepavica i u unutrašnjem uglu. Lako ga je uraditi, i kombinovati sa raznim bojama ajlajnera. U nastavku pogledajte najlepše inspiracije ajlajnera u unutrašnjem delu oka.

Monohromatski bordo look

Bordo ajlajner nije tako zastrašujuć ni prejak, kada ga kombinujete sa ružem u istoj boji. Ako ste dovoljno hrabre, prekopirajte slobodno ovaj look.

View this post on Instagram

A post shared by KATIE JANE HUGHES (@katiejanehughes)

Duplo krilce

Šta je bolje od ajlajnera sa krilcem (winged eyeliner)? Uvek – dva! Na sreću, mnogo je lakše kreirati krilce u unutrašnjem uglu oka, nego na spoljašnjem.

Plava boja

Ako vas plava senka za oči plaši, isprobate ovaj pop of blue na unutrašnjem i spoljašnjem uglu oka, poput ove inspiracije dole.

Neonski san

Osim unutrašnjeg ajlajnera, ovako možete naneti i pigment u unutrašnji ugao oka i kreirati impresivni neon narandžasti gradijent.

Pop of Color

Začinite crni ajlajner, tako što ćete naglasiti unutrašnje uglove oka jarkom bojom.

error: Content is protected !!