Pouzdani saveznik vaših trepavica: Nove AVON Ultra Volume maskare + DARIVANJE!

avon ultra volume maskara

Iako pre izlaska iz kuće proverimo vremensku prognozu za ostatak dana, desi se da nas nepredvidivi pljusak ili toplotni talas zateknu onda kada to ne očekujemo. Kao što uvek nanesemo kremu sa zaštitnim faktorom ako znamo da je napolju sunce ili ponesemo kišobran kada je kiša, tako nam je potrebna i moćna i otporna maskara koja će da čuva savršeni make-up kroz sve obaveze i prilike koje nas čekaju tokom dana. Kako bismo bile spremne za sve životne i vremenske okolnosti, kompanija Avon nam je predstavila nove Ultra Volume maskare – klasičnu i vodootpornu, za potpuno bezbrižno leto, ali i jesen.

AVON Ultra Volume maskare u 2 varijante

Stvorena za momentalno izraženi volumen trepavica koji traje ceo dan*, Ultra Volume maskara obogaćena je prilagodljivom formulom sa uljem marule, koja ističe i neguje trepavice. Dok volumen otporan na toplotu, pa čak i plivanje pruža Ultra Volume vodootporna maskara koja sadrži ekstrakt bambusa i sa nama će izdržati svaki izazov. Obe maskare su dostupne u dve nijanse – Blackest Black i Brown Black.

avon ultra volume maskara
Avon Ultra Volume maskara

Njihova četkica prilagođena je oku i savršeno prianja uz trepavice, kako bi istakla volumen od korena do vrha, dok ekskluzivna AmpliFibre tehnologija omogućava da vlakna različitog oblika i veličine kreiraju gust omotač oko svake trepavice.

Istaknut volumen sa ultra izraženim trepavicama je definitivno ono što očekujemo od maskare i zato su upravo Ultra Volume maskare neizostavni deo našeg nesesera!

*Zasnovano na korisničkoj studiji sa 121 osobom.

avon ultra volume maskara
Avon Ultra Volume vodootporna maskara

Gde ih možete kupiti?

Nove Ultra Volume maskare dostupne su po ceni od 729 dinara, od 1. avgusta u Avon brošuri.

Avon proizvode možete poručite online na www.avon.rs i stižu direktno na vašu adresu!

avon ultra volume maskara

Darivanje na @lepotica.rs Instagram stranici

Pored isprobavanja Avon noviteta, mislili smo i na vas! U saradnji sa Avon Srbija, na našoj Instagram stranici (@lepotica.rs), možete osvojiti čak 3 seta koji sadrže ove dve nove maskare (Ultra Volume i Ultra Volume vodootpornu) za 3 srećne dobitnice! Darivanje traje do petka, 26.08.2022. a pravila za učestvovanje pogledajte na našoj Instagram stranici! Srećno!

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!