RAK – nedeljni horoskop od 23. do 29.03.2015.

Izgleda da ste dobili na težini. Jedno vreme se odrecite omiljnih slatkiša, a u međuvremenu pokušajte da se držite neke dijete (makar za početak).

Ljubav

Onog trena kada vladar vašeg znaka (Mesec) dotakne uzbudljivu Veneru u Biku eto vama romantičnog raspoloženja. Moguće je da ćete se zaljubiti snažno. U ovoj sedmici imate pozive za zabave. Možda bi trebalo da otkrijete da želite nekog pored sebe (ukoliko ste sami). Bračni imaju probleme u odnosu. Neki će poželeti razvod.

Posao

Ovo je vreme kada se obaveze obavljaju bez mnogo razmišljanja. Ustaljenost može da vam dobro dođe kasnije kada neko bude primetio koliko ste posvećeni. Neki Rakovi će imati sitne nesuglasice sa nadređenima.

Novac

U polju finansija je ova nedelja jako dobra. Pored toga što ćete moći da štedite isto ćete sebi priuštiti neko kratko putovanje ili možda obradovati bližnje nekim poklonima.

Zdravlje

Moguće je ponavljanje nekih zdravstvenih problema i u ovom periodu. Vladar vašeg polja zdravlja (Jupiter) je retrogradan i on kao da ponavlja neku priču u ovom polju. S obzirom da se nalazi u vaše prirodno drugo polje moguće je da možete novim režimom kao i pravilnom ishranom da eliminišete većinu problema.

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

Pročitajte i:

Detaljni mesečni horoskop za mart 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za 2015. godinu

error: Content is protected !!