RAK – nedeljni horoskop od 30.03. do 05.04.

Na meniju bi trebalo da vam se nađe raznoliko povrće i domaće supe ili čorbe tokom ove sedmice. Prijaće vam.

Ljubav

Planeta strasti (Mars) i planeta ljubavi (Venera) će sredinom nedelje aspektovati 5.polje, polje ljubavi pa ćete dobiti želju za ljubavnim dešavanjima. Bićete skloni flertu, vezama koje se baziraju na erotskom zadovoljstvu. Mnogi od vas će imati susrete koji ne naginju dubljem vezivanju. Tajne veze će takođe cvetati tokom ove sedmice. Bračni će uglavnom voditi računa o svojoj deci, s tim što će se smenjivati nežnosti i poriv da preduzmu čvršće mere vaspitanja.

Posao

Posao od vas traži punu odgovornost. Nedelja u kojoj ćete morati da se dokazujete. Uspešno ćete izvršavati svoje dužnosti, pa slede pohvale i to brže nego što ste se nadali. Honorarni saradnici i oni koji rade na određeno vreme mogu da se susretnu sa novim i neobičnim zadacima. Izborićete se na pravi način sa tim. Trigon između Jupitera i Sunca poslovnim ljudima ovog znaka doneće dobru klijantelu. Ovo je dobro vreme da sprovedete planove.

Novac

Polje novca vam nije loše postavljeno, ali imate previše plaova gde da ga potrošite. Nije povoljno vreme za ulaganja u nove poslove, renoviranje stanova ili kuća, kupovinu stvari koji vam u suštini i ne trebaju. Savet zvezda je da budete pažljivi sa novcem.

Zdravlje

Moguće prehlade, virusne infekcije. Promene vremena vam smeta u ovom periodu. Savet lekara je neophodan.

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

Pročitajte i:

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za 2015. godinu

error: Content is protected !!