RIBE – nedeljni horoskop od 30.03. do 05.04.

Uključite maštu pri izboru jela. To je vaš dar. Preporučljivo je da imate manje, ali učestale obroke.

Ljubav

Posesivnost i ljubomora na ljubavnom planu. Neke Ribe neće znati gde da se okrenu. Mnogi će doći u situaciju da ostave sve potencijalne udvarače ili partnere ako su sedeli “na dve stolice”. Ako ste u vezi, dajte voljenoj osobi razloga da bude sa vama. Obratite pažnju na svoje ponašanje koje ponekada zna da bude kao “hladan tuš” za vašeg partnera. Slobodni imaju šansu da ostvare jednu lepu vezu. Preporuka je da se ne premišljaju previše.

Posao

Poslovno polje se polako stabilizuje. Nastavak od prethodne sedmice na ovom planu. Radite na stabilizaciji. Ne dirajte u prošlost. Neka se neki drugi bave tom temom. Imaćete mogućnosti da uđete u nove projekte što će vama pogodovoati zbog mnogo čega. Neke Ribe će imati niz poslovnih putovanja tokom ovog perioda ili će pak posao biti baziran na komunikaciju van prostora gde se nalazite.

Novac

Niste zadovoljni ovim poljem zbog troškova koje imate. Pokušavate da upravljate ovi poljem najbolje što možete ali teško vam ide. Mars se polako seli iz sektora novca, a tu ostaje Sunce koje je udruženo sa Južnim Mesečevim Čvorom i samim tim ne obećava da ćete rešiti problem sa finansijama preko noći. Ovo liči na scenario “kako došlo, tako otišlo” Pomračenje Meseca preko finansijskih polja pojačava rasulo i nepoznanicu kako dalje.

Zdravlje

U polju bolesti se još uvek kreće Jupiter unazad. Značajna pozicija za vas s obzirom da je Jupiter vaš vladar. Preduzimajte preventivne mere ako se jave neki upozoravajući simptomi. Pazite na virusne infekcije, prehlade, bolove u kostima.

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

Pročitajte i:

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za 2015. godinu

error: Content is protected !!