ŠKORPIJA – Mesečni horoskop za april 2015.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku ŠKORPIJA, evo šta vas očekuje u aprilu.

Ljubav:

Strast i erotika tokom prvih deset dana jer vas podržava Venera prolazeći polje ljubavi. Inače, polje partnerstva i braka je jako važan sektor za Škorpije tokom ovog meseca, a to pokazuje boravak Marsa u tom polju. Dinamika, strast, akcija sve je deo vaše ljubavne priče sada. Sa Marsom nema sredine, tako da ćete od partnera tražiti velike odluke.

Pazite se samo perioda nakon 15.aprila do 21. aprila kada će biti trenutaka kada vam komunikacija nije jača strana (Merkur u Ovnu, Sunce u Ovnu) i gde ćete odmah i sada tražiti odgovore od voljene osobe. Taj isti period je dobar za one Škorpije koje žele da ostanu u drugom stanju. Nakon ulaska Sunca u sektoru partnerstva (od 21.aprila) imate obećavajuće događaje sa svojom drugom polovinom.

Posao:

Na polju posla je živo, ali vam neke stvari nisu bitne kao tokom prethodnog meseca. Jupiter je smešten u kući podrške, statusa i karijere i svojim kretanjem napred (od 8.aprila) pokrenuće se neke velike priče. Imaćete srećne okolnosti i dobru podršku, tako da ovaj mesec može da se ubraja u uspešne periode na ovom planu. Podršku ćete imati i od Venere koja se smešta u 8.polju nakon 11.aprila i time vam donosi dobru finansijsku podršku. April je takođe mesec sukoba i rivalstva, pa i svađa na ovom planu.

Zdravlje:

April je dobar za lekarske kontrole. Većina vas će biti preokupirana svojim zdravljem, što nije bez razloga. Ovo nije krizni period, ali je takođe dobar period da dođete do prave zdravstvene dijagnoze problema koji već izvesno vreme imate.

Pročitajte i:

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za 2015. godinu

Mesečni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!