ŠKORPIJA – nedeljni horoskop od 23. do 29.03.2015.

Trebalo bi da izbegavate alkohol. Pušenje je takođe štetno, ali vi sve to već znate, pa nikako da izađete iz svog nametnutog začaranog kruga. Jedite dosta voća ove nedelje. Pijte vodu.

Ljubav

Mmmmm… Kakva divna nedelje u ljubavi za vas Škorpije. Mesec i Venera u susretu i evo egzaltiranih osećanja, dešavanja, susreta…Biće ugodno i zabavno bez obzira da li ste sami, u vezi ili braku. Romantike napretek.

Posao

Bićete samouvereni na polju posla i to sa razlogom. Mnogo što šta će doći na svoje i samo treba da gradite stvari na temelju koji ste već postavili. Sa razlogom možete biti ponosni na sebe, a poverenje će vam ukazati i osobe koje su bitne za dalji vaš rad i posao. Pazite da sredinom ove nedelje ne propustite neke prilike koje vam se ukazuju.

Novac

U ovom polju vam Jupiter pomaže oko zadovoljavajućih dobitaka, a Saturn u 2.polju vas podseća da ne pravite stare greške i da budete obazrivi u rukovanju sa novcem.

Zdravlje

Pazite se povreda tokom ove nedelje.Digestivni sistem vam pravi problem s vremena na vreme. Nemojte olako da shvatite ovaj problem.

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

Pročitajte i:

Detaljni mesečni horoskop za mart 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za 2015. godinu

error: Content is protected !!