ŠKORPIJA – nedeljni horoskop od 30.03. do 05.04.

Zdravlje od vas traži određene korekcije u ishrani. Savet nutricioniste je poželjen. Morate da znate šta vašem organizmu prija,a šta ne. Neke Škorpije mogu da krenu sa nekim restrikcijama i dijetama u ovom periodu.

Ljubav

Venera je u sopstvenom znaku i vama pozicionirana u polju partnerstva i braka što će vam doneti lepe momente sa partnerom. Ugodni trenuci će obnoviti vašu vezu ako je bilo nekih problema do sada. Razumevanje može da bude na nivou sada. Slobodni mogu imati sreće da upoznaju nekog zanimljivog. U ovoj nedelji mogu započeti neke interesantne veze. Bićete dobar savetodavac svojim prijateljima kada je tema “ljubav” u pitanju.

Posao

Ova nedelja će se brzo i pod pritiskom odvijati na polju posla. Ako imate neke dugoročne planove sada nije vreme da se time bavite, u stvari nećete imati vremena od užurbane svakodnevice. Pojedini će dobiti veću odgovornost na ovom polju što će u startu osetiti kao veliki pritisak. Odmah se kod vas budi perfekcionizam koji duboko u sebi imate. Obezbedite sebi neke kvalitetne saradnike ako su vas postavili na mesto šefa.

Novac

U ovoj nedelji nećete biti toliko zadovolnji prihodima. U suštini biste trebali više pažnje da obratite na rashode koje imate. Počeli ste da trošite previše i na nebitne stvari.

Zdravlje

Nemojte da izbegavate konsultacije sa lekarima jer i najmanji problem može da vam iskomplikuje neke zdravstvene tegobe koji se javljaju izvesno vreme. Problemi sa probavnim sistemom, srcem, a moguće su i povremene migrene.

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

Pročitajte i:

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za 2015. godinu

error: Content is protected !!