STRELAC – nedeljni horoskop od 30.03. do 05.04.

U slučaju da želite da dovedete svoje telo u top formu preporučljivo je da se bavite fizičkom aktivnošću, ali i da se pravilno hranite. Unos proteina i sezonskog povrća je idealna kombinacija za vas.

Ljubav

Vi Strelci ćete imati problema sa voljenom osobom. U vezi se javlja posesivnost, ljubomora. Stari problemi ponovo izlaze na površinu. Nebitno je ko je kriv, ali je bitno to što vi ne popuštate i namećete partneru krivicu. Ovo vas dovodi u ćorsokak što nije ni malo dobro za odnos i budućnost u odosu. Treba razjasniti neke stvari, ali preterivati u tome nije poželjno jer sve ovo i vama donosi patnju. U slučaju da ste od skoro ušli u vezu ova nedelja je kritična za opstanak iste. Budite otvoreniji i opustite se jer u protivnom veza će se pre završiti nego što je započela.

Posao

Nezaposleni će imati više informacija i moći će da biraju u kom pravcu da krenu. Pokrenite se. Nađite snagu iz “petinih žila” ako je potrebno. Ako ste u skorije vreme počeli da radite može se desiti da tražite izgovore da napustite radno mesto. Opterećivaće vas okolina, nadređeni. U svima ćete videti potencijalne neprijatelje. Bilo bi poželjno da dobro razmislite pre nego što donesete bilo kakvu odluku.

Novac

Više ćete trošiti nego što imate priliva. Porodica je izvor većih rashoda. Imate situacije koje ne možete da kontrolišete trenutno. Ostaje vam samo da se nadate nekim boljim vremenima.

Zdravlje

Pazite na svoje zdravlje tokom ove sedmice. Virusne infekcije, bolovi u leđima, moguće povrede, nervna napetost. Idite kod lekara.

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

Pročitajte i:

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za 2015. godinu

error: Content is protected !!