Nostalgija iz detinjstva: Providne Jelly sandale se opet nose ovog leta

Instagram/Printscreen

Šta god da je bila vaša pomisao na providne jelly sandale, verovatno je naglašena nostalgijom. Moda je trenutno u nostalgičnom raspoloženju – pogledajte: kapri pantalone, oživljavanje bohoa i stil 2000-ih uopšte – pa je naravno bilo samo pitanje vremena kada će žele cipele dobiti isti tretman. Ovog puta, sve je počelo (kao i mnoge stvari ovih dana) sa brendom The Row. Na pisti pre jeseni 2024. godine, modeli su šetali modnom pistom u mrežastim cipelama napravljenim od želea. Iako su sandale ovog brenda rasprodate skoro u trenutku kada su stigle u prodavnice, šteta je učinjena: providne jelly sandale su sve što vam je potrebno za leto 2024.

Da li su žele sandale udobne za nošenje?

Poput mrežastih baletanki, evo  još jednog trenda cipela za toplo vreme koji se poigrava sa providnim materijalima, jer providne jelly sandale nude veoma važan protok vazduha i udobnost. Sviđa nam se što je PVC obuća malo praktičnija za svakodnevno nošenje, s obzirom da je većina pari vodootporna, fleksibilna i (uglavnom) napravljena da traje. Praktična obuća takođe može biti zabavna.

Mnogi koji su ih već iznosali, kunu se da su ovo najudobnije letnje cipele: „Nosila sam ih satima bez ikakvih žuljeva, komentar je jedne od mnogih žena na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

A post shared by Lole (@about_lole)

Kako stilizovati providne jelly sandale?

Stulizovanje providnih jelly sandala je lako. Oslonite se na primorske vibracije sa prozračnom belom košuljom koja je prevučena preko majice bez rukava; završite izgled heklanom suknjom, lanenim pantalonama ili bermmudama. Da biste kanalisali opuštenu eleganciju piste Row brenda, pokušajte da cipele nosite sa kaputima, širokim belim majicama i skraćenim pantalonama širokih nogavica. Ove sandale se mogu slagati i uz kancelarijsku odeću; isprobajte ih sa blejzerom, skulpturalnim minđušama i midi suknjom. Da biste poboljšali svoju garderobu za slobodne dane, pokušajte da ih uparite sa čarapama do gležnja i teksas šortsovima. Obećavamo da ćete biti najbolje odevena osoba u supermarketu.

Pročitajte još i – Ovaj trendy model papuča obožavaju Francuskinje

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!