Mini val trepavica

Trepavice možda i najviše ističu lepotu lica i oka. Zato maskara i jeste jedan od najprodavanijih kozmetičkih proizvoda. Ali, šta ako one rastu “na dole”? Mini val trepavica, probajte!

Bezbedno i bezbolno

ima više veličina viklera

Da bi trepavice lepše izgledale, potrebno ih je uviti. Za tu svrhu postoje uvijači (zamorno, a ako niste stručni i bolno) ali i tretmani, kao što je mini val trepavica. Ne plašite se, ovaj tretman je potpuno bezbedan. Čak i ako preparat uđe u oko neće se dogoditi ništa stašno, jer je i to predviđeno kao moguće. Jedino alergični na lateks ne smeju da primenjuju ovaj tretman. Nakon uvijanja trepavice izgledaju duže, gušće i zavodljivije. Zato je jako bitno da onaj ko sprovodi tretman ima iskustva, jer nikome nisu potrebne uvijene i izlomljene, već izdužene trepavice.

Sam postupak se sastoji od lepljenja viklera na kožu, što blize trepavicama, kako bi one zapravo bile što izduženije. Trepavice se uz pomoć drvenog štapića lepe za vikler i na njih se nanosi najpre kiselina, a zatim i neutralizator. Za sve to vreme, klijent leži i može da se opusti. Po isteku vremena za delovanje preparata, oni se zajedno sa viklerom, skidaju tuferom i vodom, gde je neophodno biti pažljiv da se trepavice ne bi kidale.

Da li kasnije koristiti maskaru?

Odluka je na vama, ono što je odlično je što će vam biti svejedno koju kupujete, svaka će biti dobra na “novim trepavicama”. Tretman je inače odličan za sve, a posebno za dame koje se malo i slabije šminkaju ili nose naočare ili sočiva. Uštedite vreme svog svakodnevnog ulepšavanja, to je ono što vam ovaj tretman dodatno donosi, a za njega je, zajedno sa bojenjem, potrebno svega 40-ak minuta. Dejstvo traje do 3 meseca, ali to je individualno i zavisi u kojoj se fazi rasta svaka trepavica nalazi.

uvijene trepavice izgledaju duže

Sa bojenjem je pun pogodak

Nakon mini vala trepavica, moguće je uraditi i bojenje trepavica, čak se i preporučuje, jer se u boji nalazi aloe vera koja omogućava regeneraciju trepavica. Ako volite prirodniji izgled, nakon ovog tretmana ne morate koristiti maskaru, ali ukoliko želite da je stavite- samo izvolite. Jedino, ne bi trebalo da je koristite prvih 24 časa nakon tretmana.

Trepnite! Svideće vam se! Uštedeće vam vreme i bićete lepše na plaži i bazenu.

error: Content is protected !!