VAGA – nedeljni horoskop od 30.03. do 05.04.

Može se desiti da koristite nezdrave dijete da skinete višak kilograma koje ste dobili u prethodnom periodu. Savetujte se sa stručnjakom.

Ljubav

I Vage će tokom ove nedelje da budu u nekom raspoloženju “tražim” pravu ili pravog ali teško će je/ga naći. Mnogi od vas će se razočarati kada saznaju kakva je osoba ona koja im se sviđa. Brači partneri bi trebali da pokušaju da nađu zajednički jezik i da se podsete na vrednost veze. Dugogodišnji partneri takođe mogu da trpe krizu i da budu na klackalici tokom ove sedmice, posebno oko 4.aprila kada se dešava pomračenje Meseca kroz osu Ovan/Vaga.

Posao

Ovaj period treba da vas podstakne da neke stvari promenite i da krenete nekim drugim pravcima i u okviru svog posla. Svakodnevica može imati “ubitačan” tempo, ali ako imate dobro postavljen cilj ništa neće biti teško. Oni koji rade dodatni posao imaće motivaciju kroz finansije koje su zadovoljavajuće u svakom slučaju. Nezaposleni mogu imati bitnu informaciju tokom ove sedmice.

Novac

Povoljan je period što se ovog sektora tiče. Moći ćete da isplanirate troškove, a da vas ne “zaboli glava”. Lepi moment sa porodicom na nekom putovanju će biti lep poklon. Ne zaboravite da platite račune.

Zdravlje

Polje zdravlja nije najbolje postavljeno tokom ove sedmice. Povedite računa o probavnom sistemu, moguća je hipertenzija. Oni koji uzimaju redovne terapije ne bi trebalo da odustaju od nje bez konsultacije sa lekarima.

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

Pročitajte i:

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za 2015. godinu

error: Content is protected !!