VODOLIJA – nedeljni horoskop od 30.03. do 05.04.

Možda nećete moći da odolite mešovitim sendivičima koje obožavate. Neobične poslastice takođe mogu da budu na vašem meniju.

Ljubav

Vodolije koje su u vezi mogu da imaju dobre momente sa voljenim bićem. Pokazivaćete jedno drugom osećanja. Doživećete romantične momente sa partnerom. Oni u braku imaju manje sreće. Problemi kao da izviru i izviru. Jedan kamen može da pokrene lavinu katastrofalnih posledica. Budite smireni i ne napadajte partnera. Ovu nedelju biste trebali da prevaziđete samo vašim mirom i ne ulaženjem u svađe i rasprave . Vama je stalo do zajedništva, ali partner to ne vidi zbog vašeg stava.

Posao

Nije laka nedelja na ovom planu. Posebno tokom druge polovine sedmice može da dođe do određenih zastoja. Nećete moći da reagujete jer mnoge stvari ne zavise od vas. Vi morate da ispunite one zadatke koji se očekuju od vas i to je to. Nezaposleni mogu da traže posao ali uludo se nadaju ove nedelje. Oni koji se bave honorarnim poslom moraju da paze na moguće konflikte kada je isplata u pitanju.

Novac

Nećete moći da kontrolišete ovo polje tokom prvo aprilske sedmice. Imaćete priliva, ali i troškova napretak. Nemojte se nervirati ako ne možete da uštedite za neke “crne” dana. Poenta je da ne dolaze “crni” dani. Razmišljajte na tu temu.

Zdravlje

Pomračenje Meseca ima negativan uticaj na vaše zdravlje. Izbegnite komplikacije tako što ćete reagovati na vreme i otići kod lekara. Stariji predstavnici ovog znaka bi trebali da obrate pažnju na hronične bolesti.

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

Pročitajte i:

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za 2015. godinu

error: Content is protected !!