Trik Kim Kardašijan za gušće i punije trepavice – Nećete verovati!

kim kardasijan trepavice

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan je poznata kao kraljica savršenog make-upa: njene konture su započele svetski trend pre nekoliko godina, “baking” ispod očiju je lansirao novu make-up opsesiju, a nude usne koje najčešće nosi ne izlaze iz trenda godinama. Ipak, ovaj trik za gušće i punije trepavice nismo očekivali!

Kraljica make-upa

Kim možemo nazvati kraljicom konturinga, bronzinga, baking-a, i svi drugih poznatih tehnika šminkanja koje je upravo ona popularizovala. Ali ovaj trik definitivno nismo očekivali od nje.

Naime, nedavno je u svojoj aplikaciji podelila sa fanovima par trikova za šta sve ona koristi tečni korektor. Naravno, znamo da je isto tako nedavno izbacila svoj KKW Concealer Kit, set koji se sastoji od tečnog korektora, pudera za baking i posvetljujućeg pudera za ispod očiju u boji lososa, koji se prodaje vrtoglavom brzinom.

Povezano: Beauty tajne Kim Kardašijan – OTKRIVENE!

Credit: @KKWBEAUTY

Njeni trikovi sa korektorom su već viđeni, ali nije na odmet ponoviti ih:

  • korektor kao podloga za karmin – kako bi neutralizovala svoju prirodnu boju usana, rijaliti zevzda koristi upravo tečni korektor kao podlogu koja će posvetleti njene usne, i učiniti da se boja karmina zaista istakne. Pre toga naravno, pilinguje usne, za glatko platno.
  • da “izoštri” ivice oko usana – Kim koristi tečni korektor i da počisti ivice usana kada nosi tamniji ili jači karmin. Na ovaj način može da zaista “izoštri” ivice karmina i da spreči “izlivanje” karmina.

Korektor kao prajmer za trepavice?!

Osim ovih, “standardnih” trikova, Kim Kardašijan podelila je sa svojim fanovima i sledeći trik za punije i gušće trepavice: naime, kada joj prajmer za trepavice nije pri ruci, ona umesto njega nanese dva sloja tečnog korektora na trepavice! Nanese ga na malu čekicu i njome iščešlja trepavice. On se jako brzo osuši, nakon čega nanosi maskaru. Prema  Kim, dobijete instantnu dužinu i volumen trepavica!

Credit: @Kardashian Family

U čemu je tajna?

Moramo priznati da smo oduševljeni njenim trikom. Naime, tajna se krije u tom što većina korektora zapravo ima gušću konzistenciju, pa će na vašim trepavicama kreirati iluziju većih i uvijenijih trepavica.

Ako već želite da isprobate njen trik, nansite malo koretora na čistu podlogu, i pokupite ga spuli četkicom. Njome raščešljajte trepavice, baš kao što biste uradili sa prajmerom za trepavice. I to je to – nakon njega sloj ili dva vaše omiljene maskare – i vaše trepavice biće baš poput Kiminih!

Korektor pre maskare za gušće trepavice

Ako ipak niste za ovaj trik, mi vam preporučujemo Eveline 8 u 1 serum za trepavice, koji osim što ima efekat prajmer za trepavice, ujedno ih i neguje.

Pročitajte još i: Najbolji trikovi za gušće trepavice

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!