Horoskopski znak utiče na vaš izbor garderobe?

Način na koji se oblačite, boje odeće koje birate prilikom kupovine i slično, u velikoj meri govore o tome na koji način doživljavate i želite da predstavite sebe kao ličnost.
Međutim, u pozadini svega toga, često se krije uticaj zvezda. Horoskopski znak u kojem ste rođeni, diktira to kako ćete doživeti sebe i kako ćete putem garderobe želeti da se predstavite.
Otkrijte kakva garderoba je karakteristična za vaš horoskopski znak.

Garderoba prema horoskopskom znaku

Ovan:

Ukoliko ste rođeni u znaku ovna, za vas je izbor odeće jako važan faktor kako bi ste osećali zadovoljno i sigusno u sebe. Vi volite da budete primećeni i neretko se “šepurite” svojom garderobom. Zato, često birate vrlo otvorene i drečave nijanse odeće. Ipak, onda kada ste neraspoloženi i kada želite da se postavite u poziciju koja je po strani u odnosu na ostatak sveta, vi oblačite crnu i generalno tamnu odeću.

crna odeca

Bik:

Ukoliko ste rođeni u znaku bika, vi često birate odevne predmete svedenog dizajna, ali vrlo atraktivnog dezena. Nešto što posebno volite da imate na sebi je sexy veš. Privlače vas zeleni i svetlo plavi tonovi.

zeleni tonovi garderobe

Blizanci:

Ukoliko ste rođeni u znaku blizanaca, vama je jako stalo do toga da se u garderobi koju nosite osećate udobno i to u svakoj prilici i na svakom mestu. Zbog toga, neretko birate odeću sportskog ili ležerno elegantnog dizajna. Volite odeću u pastelnim nijansama.

pastelne boje

Rak:

Ukoliko ste rođeni u znaku raka, vi preferirate klasične modele odeće. Niste neko ko se povinuje trendovima i onome što je trenutno aktuelno. Bela boja odeće je vaš izbor.

bela boja odece

Lav:

Ukoliko ste rođeni u znaku lava, vi svoju garderobu koristite kao oružje kojim ćete razoružati sve oko sebe. Volite da se oblačite ženstveno, elegantno i zavodljivo. Pritom, uvek zadržavate granicu dobrog ukusa i nikada ne prelazite na stranu vulgarnog i neprikladnog. Vaše boje su narandzasta, zlatna, crna i crvena.

narandzasta boja odece

Devica:

Ukoliko ste rođeni u znaku device, vi ste neko ko pri izboru garderobe, najveću pažnju obraća na kvalitet. Volite odeću od prirodnih materijala. Naginjete prema eleganciji, ali ne bežite ni od prefinjeno izgrađenog sportskog stila. Volite tamne nijanse, kao što su bordo, teget i tamno zelena.

bordo haljina

[adsense_inserter id=”12825″]

Vaga:

Ukoliko ste rođeni u znaku vage, vi ste neko ko raspolaže dobrim ukusom, ali ko nema jasno definisan stil oblačenja. Vama je bitno da se vaša garderoba, prilagodi vašem trenutnom raspoloženju. U različitim okolnostima i situacijama, ljudi vas mogu sresti u drastično različitim odevnim izdanjima. Pažnju vam privlači garderoba svetlih tonova.

svetla boja odece

Škorpija:

Ukoliko ste rođeni u znaku škorpije, vi ste osoba koja bi i na fitnes trening da može otišla u elegantnoj haljini i cipelama sa visokim potpeticama. Jako volite eleganciju i priklanjate joj se kada god ste u prilici. Volite tamne boje i nijanse.

tamna odeca

Strelac:

Ukoliko ste rođeni u znaku strelca, vi ste neko ko i u svom gradu na osnovu garderobe izgleda kao turista. Privlačan vam je slobodan safari stil, ali volite da eksperimentišete i sa odećom neobičnog i pomalo otkačenog dizajna. Volite belu boju, nijanse peska, braon i zelenu boju.

bela garderoba

Jarac:

Ukoliko ste rođeni u znaku jarca, vi uglavnom birate garderobu na kojoj su primetni nekakvi detalji. Da li su ti detalji prisutni u vidu aplikacija, šarenog dezena ili nekakve mašne, manje vam je bitno. Onda kada odevni predmet sam po sebi nema odgovarajuć detalj, vi ćete taj detalj dodati (stavićete ešarpu, komad nakita ili bilo šta treće). Posebno privlačne su vam sve nijanse plave boje.

plave nijanse

Vodolija:

Ukoliko ste rođeni u znaku vodolije, vi se najbolje osećate u dzinsu ili odeći vrlo ležernog dizajna. Ne volite ništa što vas previše steže ili ograničava pri pokretima. Posebno vam privlači pažnju crna, plava i tirkizna odeća.

crno-plava kombinacija boje

Ribe:

Ukoliko ste rođeni u znaku riba, vi ste kao osoba izuzetno zahtevni kada je izbor garderobe u pitanju. Vi zahtevate garderobu koja je savršenog kvaliteta, udobna, od prirodnog materijala i pritom atraktivna. Imate prefinjen ukus i ne prestajete da ga sledite. Volite belu, crnu i boje prirode (nijanse peska, boju zemlje i slično).

nijanse boje peska

*************************************************************************

Pratite svoj omiljeni ženski portal i na društvenim mrežama:

YouTube, Facebook, Instagram, Twitter.

*************************************************************************

error: Content is protected !!