Mesečni horoskop za JUL 2017.

mesecni godisnji ljubavni horoskop

Mesečni horoskop daje odgovore na mesečnom nivou u vezi ljubavi, posla, zdravlja i novca. Pogledajte šta očekuje vaš horoskopski znak u JULU 2017.

Poigravaju se ovih dana zvezde sa nama – malo nam daju, malo nam oduzmu. Kao da ne dozvoljavaju da se stabilizujemo u potpunosti, da prodišemo punim plućima. Čas nas muče emotivni i materijalni problemi, čas nas muči pretoplo vreme… No, pred nama je novi mesec, novi pokušaji i nove nade. Hajmo onda da „prelistamo“ jul i da vidimo šta je to pripremio za nas….

U ovaj mesec ulazimo sa Suncem, Marsom i Merkurom u znaku Raka. Mesec u svojoj prvoj četvrti i Jupiter nalaze se u znaku Vage. Saturn je i dalje retrogradan u znaku Strelca, a Pluton takođe u nazadnom hodu u znaku Jarca, kao i Neptun u znaku Riba. Uran je u znaku Ovna, a Venera u znaku Bika. Prva planeta koja menja znak je Venera, koja iz svog sedišta i znaka Bika prelazi u Blizance i to 5-og jula. Venera u Blizancima ja laka, lepršava, optimistična. Flertovaćemo, pričaćemo, smejaćemo se, bićemo u pokretu.

Prava Venera za letnja zaljubljivanja. Tokom svog tranzita napraviće trigon sa Jupiterom – oformiće se nove emotivne i poslovne veze, kvadrat sa Neptunom – bićemo skloni „sedenju na dve stolice“, a u isto vreme biće aktuelne „bele laži“, ali i previše romantična i idealistična gledišta. Takođe, napraviće i opoziciju sa Saturnom – neke ljubavi i kontakti će doći u zastoj, ali i sekstil sa Uranom – pa ćemo biti skloni avanturama…

Odmah za njom, 6-og jula Merkur prelazi u znak Lava. Lav kao znak koji vlada ljubavlju, uživanjima, zabavama, talentima, lepo će ugostiti ovu planetu – slede nam dani koji će doneti topliju komunikaciju, koji će učiniti da želimo da se provedemo, zabavimo, opustimo.

9-og jula pun Mesec je u znaku Jarca. Sve ono vezano za posao, za poziciju, za karijeru – doći će do neke svoje kulminacije i maksimalnog dejstva. Oni projekti koje ste započeli u periodu od otprilike šest meseci unazad sada će pokazati svoj puni učinak.

20-og jula Mars prelazi u znak Lava. Porodične i emotivne relacije, koje su bile pod velikim pritiskom u prethodnih mesec i po dana sada mogu da odahnu. Mars u Lavu daće nam veliku dozu energije, a obzirom da će praviti divne aspekte tokom svog boravka u ovom znaku, možemo da se zaista nadamo jednom uzbudljivom i punom akcije letu.

22-og i Sunce prelazi u znak Lava. Sa tri planete u svom znaku sigurno je da će se Lavovi osećati više nego dobro, ali ni mi ostali nećemo proći loše. Očigledno je da smo ušli u vreme kada će biti aktuelni i odmori, ali i ljubav i uživanje.

Kada na ovo dodamo da 23-eg imamo i mlad Mesec, takođe u znaku Lava – sve vam je jasno. Koliko god da su teške i komplikovane situacije u kojima smo trenutno, više je nego izvesno da postoji velika šansa za oporavkom i poboljšanjem.

26-og jula Merkur je u znaku Device i jednom od svojih sedišta. Dobar je period za poslovne aktivnosti i za dogovore. Uslužne delatnosti biće u porastu. Očigledno je da će kafići, restorani i letnje bašte raditi „punom parom“.

Pred nama je lep letnji mesec. Uživajmo u njemu, zaljubimo se, odmorimo se, provedimo se! Srećno!

[adsense_inserter id=”12825″]

Pročitajte mesečni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2017.

Godišnji horoskop za 2017. godinu

 

error: Content is protected !!