Veliki LJUBAVNI horoskop za 2017.

ljubavni godisnji horoskop

Šta vam zvezde spremaju na polju ljubavi u 2017., pronaći ćete u detaljnom ljubavnom horoskopu.

Ljubavni horoskop za horoskopski znak ovan za 2017.

Mars, vladar vašeg znaka, nalazi se početkom godine u Ribama i tačnoj konjukciji sa Neptunom, nebeskom lutalicom, zanesenjakom i prevarantom. Izgleda mi da će 2017-a baciti jedan jak fokus na sve ono što je tajno, skriveno, ali i izuzetno romantično i senzualno kada je ljubav u pitanju. Moguće je da u ovu godinu i ulazite u nekoj formi tajnog odnosa ili da ste makar izuzetno zaljubljeni, ali još uvek se ne usuđujete da priču sa osobom koja vas interesuje i konkretizujete.

Oni koji su u emotivnim ili bračnim partnerstvima a upletu se u jednu opsesivnu i fatalnu, strasnu i tajnu priču, neka se potrude da svoje tajne i sačuvaju samo za sebe. Naime, ovo je godina koja može doneti velike probleme u postojećim emotivnim vezama – iznenadna pucanja i prekide, a u nekim slučajevima čak i razvode. Za otkrivanje ljubavnih neverstava najnezgodniji je prolećni period, a napeto može biti i u danima od avgusta do oktobra.

Doduše, mora se priznati da ćete vi uspevati vrlo dobro da „krijete svoje tragove“ ali isto tako vam moram napomenuti da čak i da ste u ovom trenutku u fazonu „nema šanse da prevarim voljenu osobu“ – to ne kažete dva puta. Ovnovi će biti na žestokim iskušenjima i neko vam se može podvući pod kožu toliko da ćete zaboraviti na sve obzire, norme i pravila.

Nemojte zaboraviti da je ove godine Venera, planeta ljubavi, ali i ona koja vlada vašim partnerstvima, retrogradna baš u vašem znaku – osobe sa kojima ste bili ljubavlju povezani u prethodnim životima, zakucaće na vaša vrata. Dašak karme, sudbine, onoga što je namenjeno i što se ne može izbeći jako brzo će se pretvoriti u ljubavnu oluju koja će vam iščupati i odneti srce. Zato, dragi moji zauzeti – igrajte pametno! Koliko god je to u vašoj moći. Doduše, kod nekih od vas ovo će se manifestovati samo kroz platonski odnos, koji će i pored toga – biti izuzetno jak.

Da biste svoje emotivne veze ili bračne odnose sačuvali i dodatno unapredili, potrudite se da sa voljenom osobom imate dobru komunikaciju. Sve se da lako rešiti kada imamo razumevanje za partnera, ali i kada druga strana na pravi način sluša i poštuje naše želje. A „slobodnjaci“? Pa, slušajte ovako – ovo je godina ljubavnih užitaka, sladostrasnih priča, ovo je godina velikih zanosa.

Ljubavi će se pojavljivati iz „vedra neba“, potpuno neočekivano – neke od njih će vam doneti dobar provod, druge će biti samo kombinacija, pomalo ćete mešati ljubav i prijateljstvo, i u suštini – nećete se tek tako lako zaista vezati za bilo koga. Sve ono što se bude dešavalo imaće jednu moguće, neobičnu notu – možete pomisliti da ste pronašli svoju srodnu dušu, da biste se već u nekom skorijem narednom periodu okrenuli na potpuno drugu stranu… Da se ne biste smorili i pomislili kako za vas prave ljubavi nema u ovoj godini, mogu da vam kažem samo jedno – sigurno je sto posto da ćete zaista uživati u svemu što se bude dešavalo.

Sve od početka februara do kraja prve polovine maja meseca retrogradna Venera će se „motati“ oko vašeg polja ličnosti. U ovom periodu mogući su povratci bivših partnera u vaš život, ali takođe i otpočinjanje jakih odnosa sa sudbinskom, karmičkom „konotacijom“. Da prevedem – ako verujete u prošle živote i reinkarnaciju, stiže vam neko koga ste voleli i ko je voleo vas ko zna u kom životu i dobu. Stiže vam godina novih početaka, uživajte u njoj u svakom trenutku!

[adsense_inserter id=”12825″]

Pročitajte ljubavni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

 

 

 

 

 

————————————–
Pogledajte i: Veliki GODIŠNJI horoskop za 2017.

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!