RAK – Ljubavni horoskop za 2017.

Pogledajte šta očekuje horoskopski znak RAK u 2017. na polju ljubavi.

Velika rekonstrukcija porodičnog I bračnog života ove je godine itekako naglašena. Neki od vas će želeti da promene mesto stanovanja, stambeni prostor, da renoviraju, da učine svoj dom mnogo lepšim I prijatnijim mestom. Drugi će se pak, više okrenuti rekonstrukciji ODNOSA sa bračnim partnerom. Sad, da se razumemo dobro – ova vam godina daje odlične predispozicije za PROMENU, ali u kom pravcu će ta promena ići zavisiće samo I isključivo od vas I vašeg partnera.

Naime, ukoliko je postojala zategnutost u odnosima, ona se sada može prevazići, zajedničkim snagama, naravno. Vi I partner se možete usaglasiti, napraviti neophodne promene, koje će malo po malo, početi da zaživljavaju tokom 2017-e. Postoje, naravno I oni drugi – kojima je postojećeg stanja već preko glave I koji će predispozicije koje ova nova godina daje iskoristiti za odvajanje I okretanje samo sebi. Kao što sam to već navela u godišnjem horoskopu – ovo je godina razvoda, pa ako vam je tako nešto na pameti – I to je moguće!

Za Rakove u brakovima, ako žele da sve ide kako treba, neophodno je da prvo postanu prijatelji sebi, a onda da I sa bračnim partnerom uvedu neke lepe novine u odnos. Družite se više, izlazite zajedno, radite I na prinovama – jer drugi deo godine, naročito period od oktobra kada Jupiter uđe u vaše polje dece, može da vas obraduje itekako!

Oni koji su u dužim emotivnim vezama imaće povremeno iskušenja. Ako zajednički pregurate proleće I leto, to jest – ako vi ne budete “povučeni” drugim osobama – do kraja godine vam sledi miran I stabilan put. Ne samo to – postoji ogromna predispozicija da u jesenjem periodu vaša veza bude ozvaničena, da otpočnete zajednički život ili bračnu zajednicu….kao I da se radujete nekim trudnoćama…

Ako ste slobodni – pred vama je jedna godina sa velikim preokretima. Znam da mnogima od vas baš nedostaje pravi emotivni odnos, osoba na koju će moći da računaju I da joj se posvete – ali 2017-a traži od vas da prvo istražite sebe, da budete opušteniji, da prosto – malo uživate u životu. Period sve do polovine proleća sigurno će doneti jednu ili više osoba na vaša vrata. Ipak, teško je reći da bi ovo mogle da budu mirne priče – iako će biti obojene velikim zanosom I emotivnim dubinama, ipak će se kroz njih najviše provlačiti strast….tako da je moguće da će imati određeni rok trajanja I nestati iz vašeg života.

Da se razumemo – vi se nećete grčevito držati ovih osoba – bićete mnogo opušteniji I željni da istražite I sebe I neke drugačije tipove odnosa – pa čak I one koji su kombinacija prijateljstva I ljubavi.

E, već od juna stvari počinju da poprimaju jedan ozbiljniji tok. Od ovog perioda u vaš život će početi da ulaze ljudi koji su mnogo ozbiljniji I stabilniji, ali ćete I vi početi da osećate potrebu da se skrasite. Od avgusta do novembra je u potpunosti vaše vreme! Neki odnosi koje ste započeli počeće da se učvršćuju, a ako ste do tog perioda ostali sami, ne berite brigu ni u jednom trenutku – Jupiter u oktobru ulazi u vaše polje ljubavi, uživanja I svakovrsnih životnih zadovoljstava – ne postoji šansa da do kraja 2017-e budete usamljeni!

Naročito je novembar plodonosan po ovom pitanju – u tom periodu su mogući počeci emotivnih veza sa osobom preko posla, sa nekim koga poznajete, ali ste do tada bili samo prijatelji, pa čak I sa osobom koja ne živi u vašem gradu. U svakom slučaju – sami nećete ostati!

Pročitajte ljubavni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Pogledajte i: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2017.!

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!