LAV – Ljubavni horoskop za 2017.

Pogledajte šta očekuje horoskopski znak lav u 2017. na polju ljubavi.

Lavovi su u protekloj godini bili često zakočeni po pitanju emocija I verovatno se suočavali sa preprekama koje su povremeno izgledale kao nesavladive. U ovoj godini vaše se odrastanje nastavlja, ali pod mnogo blažim okolnostima I pod većom podrškom planeta. Nekako će najkomplikovanije biti onima koji su u bračnim zajednicama. Doduše, stvari su počele da se popravljaju krajem tekuće godine, ali još uvek ste vas dvoje daleko od stabilnosti I čvrstog tla.

Prvi deo godine, tačnije do jesenjeg perioda može doneti povremene napete odnose u bračnim zajednicama, I ono što biste definitivno trebali da izbacite iz svog rečnika je isključivost. Kod vas mora da važi ona deviza – dogovor kuću gradi. A ove je godine zaista I možete sagraditi, I u bukvalnom smislu, ali I u smislu odnosa sa bračnim partnerom. Trebalo bi da se čuvate sve do kraja proleća, jer u tom periodu vama se lično mogu pojaviti ljubavna iskušenja koja bi samo dodatno destabilizovala vaš brak.

Određena potreba za slobodom će svakako postojati, ali pokušajte da je iskoristite na taj način što ćete se okrenuti nekim svojim hobijima, druženju sa prijateljima, ali I unapređenju seksualnog segmenta vašeg braka. Dobro je, što čak I da dođe do nekog “pucanja odnosa” , to ne mora biti trajno. Itekako postoji mogućnost da stvari sredite I popravite. Od jeseni ulazite u jednu stabilniju fazu koja će vas oboje smiriti…

U dužim emotivnim vezama Lavovi će funkcionisati uglavnom dobro. Vi već I sami dovoljno jasno shvatate da je osoba koja je pored vas vredna truda, I uglavnom ćete pokušavati da održite stabilan odnos. Komunikacija između vas I voljene osobe je dosta dobra tokom 2017-e I uspevaćete da na lakši način izgladite I neke napete situacije. Vi ćete možda imati želju za promenama tokom proleća, dok bi partner tokom leta mogao činiti da se osećate ljubomorno I nesigurno.

Ipak, ako uspete da zajedničkim snagama pregurate prvi deo godine, od drugog dela kreće period kada oboje želite da se vežete još više. Jupiter ulazi u vaše polje doma u oktobru mesecu, tako da neće biti iznenađenje ako na jesen krenu svadbena zvona ili počeci zajedničkog života.

Slobodni Lavovi će uglavnom uspevati da uživaju tokom 2017-e godine. Jeste da je Saturn u vašem polju ljubavi zauzeo busiju I nema nameru da se makne, ali ga je ove godine mnogo lakše tolerisati nego inače. I vi ćete mi biti skloni pomalo raspuštenom ponašanju, što znači da nećete zazirati ni od kombinacija, ni od seksualnih afera sa zauzetim osobama. U suštini, ono što će vas najviše kroz ovu godinu voditi jeste vrlo intenzivna strast, potreba za promenama I želja “da do koske” uživate u svim životnim zadovoljstvima.

Vama sledi neizrecivo burno proleće, u kojem je moguće sve ono što vi poželite. Tada možete sedeti na dve stolice odjednom, biti u tajnom odnosu, vratiti se bivšoj ljubavi ili se zaljubiti da ne znate gde udarate. Koliko će trajati sve ovo što se bude dešavalo, nije toliko ni važno, jer ćete biti u toliko dobrom raspoloženju I puni životne radosti, da nećete razmišljati o tome šta donosi sutra.

Jul I avgust su standardno, vaše vreme za ljubav I letnje avanture. Doduše, neke od njih se mogu pretvoriti I u ozbiljne priče, samo ako zajednički izgurate period do oktobra. Ako ostanete usamljeni do kraja novembra meseca, ipak gledajte vedro na budućnost – poslednji mesec u 2017-oj donosi ozbiljan ljubavni kontakt koji će se brzo razvijati I u kojem ćete istinski uživati.

Pročitajte ljubavni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Pogledajte i: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2017.!

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!