BLIZANCI – Ljubavni horoskop za 2017.

Pogledajte šta očekuje horoskopski znak BLIZANCI u 2017. na polju ljubavi.

Dragi Blizanci, svesna sam da je teška godina za vama. Nije lako nositi Saturnovo breme, pogotovo kada se ovaj teret nalazi u vašem polju braka I ozbiljnih emotivnih partnerstava. Na ovo ste imali i nepovoljan aspekt Jupitera na vaš znak, i to baš iz polja doma, pa se sve što se dešavalo (a dešavalo se većim delom neprijatno), itekako odrazilo na odnos vas i voljene osobe. Ova godina u koju ulazimo obećava ipak nešto lakše putovanje. Ja ne mogu da garantujem da će baš sve biti pesma i muzika – iako Jupiter sada iz vašeg polja ljubavi, dece, životne radosti ipak miluje vaš znak.

Nezgodni učitelj – mučitelj Saturn do kraja 2017-e će pomno pratiti sve što se dešava u vašim emotivnim relacijama. Naravno, sigurna sam da ste do sada sto puta pročitali – tamo gde je ova planeta, tamo su stvari na testu. Na testu vremena, odgovornosti, istrajnosti – na jednoj formi „sudbinske“ provere. Ipak, mnogo će lakše biti disati – neki odnosi se mogu popraviti na taj način što će partneri dati jedno drugom više slobode, što će se potruditi da razumeju i drugu stranu, a ne samo da stave sebe na prvo mesto.

Dalje – nekima će dolazak prinova u život ulepšati vezu, a neki će jednostavno naći sa partnerom zajedničke teme, hobije, načine da provedu vreme kvalitetno i opušteno….neki od vas će popraviti svoj odnos intenzivnijim „učešćem“ u igrarijama u spavaćoj sobi….jednostavno – dokle god se trudite jedno oko drugog, ne postoji šansa da vas Saturn dovede pred „svršen čin“. No, naravno – imamo i one parove kojima kraj odnosa već kucka na vrata.

U suštini, koliko god vam možda bilo teško, jer shvatate da je vaša veza ili brak pri kraju, ovo shvatite na drugačiji način – kao neku formu oslobođenja, jer je život za vas pripremio još mnogo toga kroz šta morate proći… Prvi deo godine je nešto napetiji, dok će te u drugom delu 2017-e već lakše disati.

Što se tiče slobodnih Blizanaca – nemojte zaboraviti da je Jupiter u vašem polju ljubavi, uživanja, svakakvih slatkih i finih ljubavnih zadovoljstava. Dok vas Jupiter s jedne strane „gura“ u takve situacije da vas udvarači bukvalno opsedaju, Saturn će zbog dobrih aspekata koje pravi, biti spreman da odobri vaše izbore.

Prvo pa muško – već u prvom mesecu godine, Blizanci dobijaju ljubavnu šansu. Doduše, ovo više miriše na neku tajnu afericu ili kombinaciju, ali ko će se baviti takvim sitnicama – bitno je da se uživa bez kraja i konca! Srce vam može odneti kolega ili koleginica, pogotovo ako ste već i ranije povremeno sa ovom osobom imali neke sitne varnice. Februar, mart ,april i maj će dodatno podgrejati stvari, pogotovo kada vaša vladarka polja ljubavi, Venera, krene retrogradnim hodom.

U ovom periodu očekujte bukvalno i moguće i nemoguće – od povratka bivših partnera u vaš život, tajnih odnosa, toga da ćete biti „treća osoba“ u nekoj vezi….pa sve do ljubavi sa prijateljima ili onoga što je uvek najzanimljivije – početaka karmičkih priča, udaljenosti, razlike u godinama i tako dalje….i tako dalje….Da uprostim – povremeno nećete znati šta vas je snašlo, jer će se stvari dešavati izuzetno brzo a vi ćete imati osećaj da gubite tlo pod nogama.

Iako će cela 2017-a pogodovati slobodnima, jedan od lepših, a ujedno i mirnijih i stabilnijih perioda je na jesen – sve ono što u ovim mesecima započnete ima velike šanse da traje!

Pročitajte ljubavni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Pogledajte i: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2017.!

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!