RIBE – Ljubavni horoskop za 2017.

Pogledajte šta očekuje horoskopski znak ribe u 2017. na polju ljubavi.

Za sve Ribe sam početak godine donosi jedno veliko otrežnjenje I mogućnost da konačno, po prvi put jasno, sagledaju I svoju situaciju, ali I odnose u kojima su. Mars u vašem znaku “proradiće” punom parom I Ribe će se baciti na sređivanje sopstvenih života. Promene, promene, promene – jer više ovako ne može niti će ići!
Vaša velika inicijativa u bračnim odnosima verovatno će iste prodrmati iz temelja u početku. Bračni partner neće moći da se snađe, jer nije navikao na vas u ovom izdanju. Budite sigurni da je pred vama težak put, ali to ne znači da je on bezizgledan. Prvi rezultati koji idu ka popravljanju u vašim brakovima počeće da se prikazuju tokom prolećnih meseci, a ako vas posluži “sreća junačka” I sve bude funkcionisalo do leta kako treba – odlazak na more sa bračnim partnerom dovešće do kulminacije ljubavi I zadovoljstva.

Nije zato ni čudo što će sledeće godine biti mnogo beba koje su začete baš tokom leta 2017-e. Mislim da ste shvatili šta sam htela da vam kažem – drugi deo godine donosi Ribama u bračnim zajednicama jedan prav put I mirno more, I vrlo korektan odnos sa bračnim partnerom.

U dužim emotivnim vezama je manje više ista situacija….ipak, kod vas će se sve to nekako drastičnije odraziti, jer ćete vi povremeno imati dosta burne reakcije. U suštini, dosta vam je čekanja I nadanja da će vaše voljeno biće neke stvari shvatiti, opametiti se I konačno uraditi ono što treba. Takođe, ješće vas sumnja da postoji neka osoba “sa strane”. Doduše, ne napominjem da ćete I vi povremeno imati svojih razmišljanja o “izletima” – I to više puta u toku godine, ali kod vas će se sve to uglavnom završavati na mnogo maštanja I sa dosta slabom realizacijom. Dakle – vi ćete od svoje voljene osobe želeti potvrdu da ste “vi ta osoba”, želite stabilnost, ulazak u bračnu zajednicu, dom, porodicu, decu I sve redom.
Pošto će ta potvrda izostajati, jer će vaše voljeno biće pokušavati da izvrda I da konstantno odlaže ovakav tip pitanja, vi ćete umeti da budete prilično rigorozni. To će nekako biti najizraženije u prolećnim mesecima kada po prvi put zaista možete dovesti svoj odnos u “ili-ili” fazu. Da se razumemo, I pored vaših povremenih burnih reakcija I velikog nerviranja koje će biti aktuelno u emotivnim odnosima, ništa ne ukazuje da će do nekih velikih prekida ili pucanja doći. Vi ćete, lagano, uspeti da “izgurate” ono što želite, pa mi jedino preostaje da vam na jesen poželim da dugo, dugo zajedno živite I budete srećni!

A slobodne nam Ribe u 2017-u ulaze u potpunoj konfuziji I verovatno sa tajnom pričom koja vam iskida vaše nežno srdašce. Da li će od ove tajne priče biti nešto ili neće, to baš I nije najjasnije, ali ona će se svakako provlačiti kroz vaš život većim delom 2017-e, ili ako ništa drugo – makar do prolećnih meseci kada dolazi do neke forme razrešenja. U tom će se periodu ona ili pretvoriti u javni odnos, ili će u potpunosti zamreti I nestati. Generalno, pored tajnih priča, ova vam godina nudi I druga, mnogo lepša ljubavna iskustva.

Ceo period do kraja leta može vas više vući ka nekim avanturama I povremenim kontaktima, jer nekako nećete imati baš u potpunosti volju da se smirite. Međutim, kako zađemo u drugi deo godine, ona vaša suštinska duboka emotivnost će se probuditi I vi ćete shvatiti da vam je potreban pravi oslonac u životu.
Takva osoba vam ide najkasnije do jeseni I možete biti mirni – ovo će biti neko sa kim ćete se u potpunosti razumeti I kome ćete moći da pružite svu ljubavnu silinu vašeg srca.

Pročitajte ljubavni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Pogledajte i: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2017.!

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!