JARAC – Ljubavni horoskop za 2017.

Pogledajte šta očekuje horoskopski znak jarac u 2017. na polju ljubavi.

Vaše su želje I očekivanja veliki….ali ipak, to emotivno ispunjenje kao da vam izmiče iz ruku u godinama koje su iza vas. Ni 2016-a se nije pokazala kao naročito plodna, I mnogi od vas u ovu novu godinu ulaze sa pitanjem “ima li uopšte osobe za mene na ovom svetu?” Ništa bolja situacija nije ni kod Jarčeva koji su u bračnim odnosima. Neki od vas taje jednu ljubavnu priču, drugi će pak dobiti mogućnost da se u nešto tog tipa upletu do kraja prolećnih meseci.

U suštini, razlog za ovakve situacije jeste neispunjenost I distanciranost koja postoji sa bračnim partnerom. Vas dvoje već izvesno vreme funkcionišete automatski – nema svađa, nema nekih velikih razmimoilaženja, svakodnevica je korektna….ali zanosa, ljubavi, ispunjenosti, požude – odavno je nestalo. Sad, da ne biste pomislili da vam pridikujem – nikakav problem nije uplesti se u neku tajnu priču, ali time što ćete to uraditi nećete rešiti odnos sa bračim partnerom….naprotiv, verovatno ćete samo sebi navući grižu savesti.

Umesto da lutate “sa strane”, pokušajte da unesete živost, novitete u odnos sa supružnikom da biste vaš odnos unapredili. Ako ništa drugo, barem će period od jeseni doneti mogućnost da se jedno drugom “vratite” na pravi način….pa pokušajte…

U dužim emotivnim vezama tokom ove će godine biti prisutna promenljivost. Komunikacija će vam nekako vrlo često predstavljati kamen spoticanja I vi I partner ćete morati ozbiljno da se posvetite tome da razumete jedno drugo. Tolerancija je tokom 2017-e neophodna, a vama lično se savetuje da ne potencirate non stop na nekim pitanjima I situacijama, za koje znate da smetaju voljenoj osobi ili je nerviraju. Takođe, pitanja ljubomore I vernosti nekako će vrlo često isplivavati na dnevni red. U suštini – svojim ćete ponašanjem izazivati sumnju kod voljene osobe, dok ćete sa druge strane biti preterano posesivni I pokušavati da kontrolišete svaki njen korak.

Posle burnog I napetog prvog dela godine, od kraja leta ulazite u stabilniju fazu koja može odvesti čak I ka bračnoj zajednici. Ljubavna suša je itekako bila prisutna u životu slobodnih Jarčeva. Ova godina u koju ulazimo obećava već mnogo više aktivnosti I pokreta, pa čak I predispozicije da pronađete tu neku “srodnu dušu” za kojom toliko čeznete I sa kojom se nadate da ćete se smiriti. Neka zanimljiva dešavanja mogu krenuti od samog početka godine, alit u ne biste trebali da se mnogo vezujete, jer je moguće da ova osoba nije u potpunosti iskrena prema vama. Takođe, rekla bih da je zauzeta, ali da vam to u prvom momentu neće reći. Ipak, da će biti zanimljivo dok bude trajalo – hoće.

Sledeća zaista velika šansa je tokom prolećnih meseci. Nekima od vas će se tada vratiti bivša ljubav, ali će ostali imati itekakve mogućnosti da se zaljube onako snažno I toplo, kao što vi to samo znate. Mada je malo verovatno da ćete preskočiti ovu šansu, sledeći momenat koji je pogodan za ljubavna dešavanja jeste period jun – jul. Ovo doduše može biti I letnja avantura, ali samo ako vi dozvolite da se brzo završi.

Još dva izuzetno dobra meseca za vas su septembar I decembar. U tom periodu možete upoznati osobu koja će vas jako privući, ali sa kojom će se priča razvijati izuzetno sporo. Nemojte da žalite zbog toga – za prave stvari je potrebno vreme, a vi to znate bolje od svih!

Pročitajte ljubavni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Pogledajte i: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2017.!

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!