BIK – Ljubavni horoskop za 2017.

Pogledajte šta očekuje horoskopski znak BIK u 2017. na polju ljubavi.

Neobična I divna godina je pred vama. Vi lično ćete posmatrati stvari na jedan potpuno drugačiji način – želećete da funkcionišete opuštenije, skinućete neka opterećenja I ono što je najbitnije – staviti sebe na prvo mesto. Uvek!

Sigurno je da u postojećim emotivnim I bračnim relacijama stvari ne funkcionišu uvek onako kako biste vi želeli. Partner I vi nosite potpuno drugačije energije I biće potrebno dosta truda da biste se uskladili. Da se razumemo, ovo ne znači automatski da će vaši odnosi “pući”, ja više govorim o potrebi da se oboje istinski angažujete I pronađete zajednički jezik po najbitnijim pitanjima.

Ako vi I voljena osoba imate nameru da održite vašu vezu stabilnom, na prvom mestu će morati da vam budu otvorenost I dobra komunikacija. To će povremeno biti teško postići, a upadaćete I u periode kada jednostavno nećete biti raspoloženi da se prilagođavate partneru. Takođe, I vi I druga strana možete imati svoja iskušenja – pojavljivaće vam se osobe koje vas mogu izbaciti Iz ravnoteže I sa kojima se možete upustiti u tajni odnos.

Vaša vladarka će tokom proleća biti retrogradna, I ovo je u suštini I najnezgodnije vreme baš za te tajne priče I kombinacije. Sama slika ulaska u ovu 2017-u godinu govori da vam se mogu pojaviti partneri kojima jednostavno nećete moći da kažete “ne” I sa kojima ćete proživeti I doživeti sve ono što u postojećem odnosu nemate. U suštini, pokušavam da vam kažem da će emotivne relacije biti na iskušenju I da će ovu godinu “preživeti” samo oni odnosi koji su zaista namenjeni da traju.

Drugi deo godine je mnogo povoljniji za vaše emotivne I bračne veze I od tog perioda će početi stabilizacija, koja će se dodatno pojačati tokom jeseni.U poslednjem kvartalu godine neki od vas se mogu odlučiti I na ozvaničenje odnosa u kojem su, na početak zajedničkog života ili pak na prinovu.

Ako ste slobodni – spremite se na godinu punu iznenađenja I velikih preokreta. Budite sigurni – dosadno vam neće biti ni u jednom jedinom momentu! 2017-a vam donosi miks zabranjenih ljubavi, tajnih priča, kombinacija I sudbinskih preokreta. Pomalo ćete u ljubavnom životu lutati I tražiti sebe – ali ovo će biti itekako dobrodošla promena posle učmalosti u koju ste u prethodnom periodu zapali.

Već na samom kraju zime I početku proleća prva slasna, ali vrlo moguće – zabranjena veza – pojavljuje se pred vama. Ona se itekako može pokrenuti preko poslovnih okolnosti, ali ja ne bih zanemarila ni segment prijatelja ili čak društvenih mreža. Strasti će se vrlo brzo razbuktati, ali je moguće da ćete već posle par meseci uvideti da ste napravili grešku. Jednostavno – to neće biti to, jer ćete se suočiti sa preprekama, za koje ste sigurni da ih ne možete prevazići.

U periodu maj – jun otvara se još jedna šansa, I mnogi od vas će pomisliti – ovo je ono pravo! Doduše, moram da priznam da su predispozicije da ovo bude trajan odnos zaista velike I nastavak veze će zavisiti samo od toga koliko ste vi spremni da se suštinski obavežete. U julu će ovi odnosi biti na jednoj vrsti testa I ako ih uspešno prevaziđete – mala je verovatnoća da ćete od ove osobe odustati.

Još jedan izuzetno dobar period je na jesen, tačnije od septembra meseca I on je I najstabilniji, jer se vidi da će vas automatski odvesti u odnos koji se jako brzo može razviti u dosta ozbiljnu priču.

Pročitajte ljubavni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Pogledajte i: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2017.!

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!