STRELAC – Ljubavni horoskop za 2017.

Pogledajte šta očekuje horoskopski znak strelac u 2017. na polju ljubavi.

Jupiter, vaš vladar nalazi se sve do oktobra u znaku Vage I budite sigurni da će vam do tog perioda sve ono što se bude dešavalo u partnerskim odnosima biti od velikog prioriteta. U vašim bračnim relacijama od samog početka godine stvari će se “zakuvati”. Neka forma netrpeljivosti I prejake energije uvukla se u vaš dom, a sumnja I ljubomora će biti jako prisutne. Da se razumemo – ove situacije neće biti lako rešiti, jer čak I kada ih jednom “zatvorite”, one će pokazivati tendenciju da ponovo dolaze na dnevni red sve do leta ove godine.

Tek od jula meseca sve će početi da se smiruje I stabilizuje. Do tada – držite se dobro! Imajte na umu uvek dobrobit vaše porodice I vas dvoje kao para. Ono što će biti neophodno jeste da uvedete neke promene u braku, da pokušate da sa partnerom imate opušteniji I lakši kontakt I komunikaciju, mada će to biti teško jer će vam druga strana često prigovarati da ste teški “kao crna zemlja”. Doduše, Saturn u vašem polju ličnosti jeste, ali nemojte ga koristiti ovako rigidno I postati opterećenje onima koje volite – umesto toga, koristite njegovu drugu simboliku I budite odgovorni prema svojoj bračnoj zajednici.

Ako ste u dužim emotivnim vezama – pogotovo ako imate neke ozbiljne planove sa voljenom osobom – budite svesni – period do kraja proleća vam nikako ne ide na ruku. Partner će vam često biti vrlo naporan, a ako postoji pritisak od strane porodice – gledaćete da se izmigoljite, jer nećete želeti da vas bilo ko presira na bilo šta.

U periodu do kraja proleća možete imati ljubavnu aferu, I to prilično intenzivnu, sa osobom koja je “baš po vašoj meri”. Ako uspete da se oduprete zovu te ljubavi, vaše emotivne relacije će nastaviti da funkcionišu dalje. Ukoliko ne uspete – eto vas u drugoj emotivnoj priči dok ste rekli “keks”. One emotivne veze koje opstanu I prevaziđu neke naporne momente tokom jeseni idu ka ozbiljnijoj formi vezivanja – više je nego izvesno da će se neki od vas odlučiti na brak.

Slobodni I najbolje sami – pevuše slobodni Strelčevi uživajući u ljubavnim dešavanjima. Pa zašto biste se uopšte vezivali kada je oko vas toliko osoba koje se polomiše da vas osvoje. Oooo, itekako ćete vi biti tokom ove godine u nekim neobaveznim I povremenim pričicama I biti maksimalno opušteni. No, pošto to naravno tako ne može da bude na duže vreme – nebo je u 2017-oj priredilo iznenađenje za vas.

Retrogradna Venera u vašem polju ljubavi tokom proleća spremna je da vas iznenadi za sve pare. Ovo može biti bivši partner, osoba sa kojom imate razliku u godinama, ali može biti I u potpunosti sudbinska, karmička priča I neko ko dolazi da vam poremeti sve vaše lepe planove o slobodi.

Više je nego izvesno da ćete se do koske zaljubiti I poželeti da ovo traje ne samo sada, već zauvek. Neki od vas će sa ovom osobom odmah početi da grade odnos koji ima itekako predispoziciju da traje. Drugi će pak, morati da prođu kroz svoju dozu karmičkih iskušenja I malo pate, jer neće umeti da vode situaciju na pravi način. Ako prolazite kroz ovakvu fazu, baš tokom leta će biti ona situacija “biti ili ne biti”. U tom će se periodu odlučiti da li ova osoba odlazi od vas I ustupa mesto nekom novom ili se različitosti mogu srediti.

Ako kojom neverovatnom igrom slučaja ostanete sami do početka jeseni, nemojte se nervirati – period od oktobra doneće jednu mirnu ljubavnu priču I osobu sa kojom ćete zaista poželeti da ostanete dugo.

Pročitajte ljubavni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Pogledajte i: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2017.!

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!