DEVICA – Ljubavni horoskop za 2017.

Pogledajte šta očekuje horoskopski znak devica u 2017. na polju ljubavi.

I kod Devica će najviše u fokusu biti bračne zajednice. Saturn u vašem polju doma predstavlja ograničenje I teškoću, ali ako se sećate da smo o tome pričali ranije – uticaj ove planete jeste težak, ali ako igrate onako kako on “svira” – svakako možete da računate I na Saturnove nagrade, ne samo na kaznu. I, na koji način biste vi to trebali da funkcionišete da bi vaši brakovi ne samo ostali stabilni, već I napredovali I učvršćivali se?

Najpre – odgovornost prema domu I prema bračnom partneru. Dalje – strpljivost I istrajnost u zajedničkom građenju odnosa. Takođe – ono što je veoma važno – ne smete dozvoliti da vas dvoje nekako “otaljavate” svoj bračni život, morate pokušati da unesete I jedan zabavni element, da aktivirate promene, najpre u seksualnom životu, ali I da kao par budete spremni da više izlazite, da se više družite sa zajedničkim prijateljima, da više budete podrška jedno drugom.

Ono na čemu možete “pasti” su tajni emotivni tj seksualni kontakti. Tu strast koju osećate I koja je u braku možda neispoljena, nemojte okretati ka drugoj osobi, pogotovo u periodu do kraja proleća. Zato sam vam I savetovala da pokušate da oživite seksualni život sa bračnim partnerom, da biste tu energiju I strast mogli “potrošiti” na onom mestu na kom je to potrebno.

U dužim emotivnim vezama slobodno očekujte jedan rolekoster od dešavanja. U bukvalnom smislu – čas ćete kao par biti u daunu, čas tamo negde na sedmom nebu. Računajte na to da ćete u jednom momentu do srži biti pogođeni nekim ponašanjima ili postupcima voljene osobe, dok ćete već u narednom, jako brzo – biti u potpunosti obavijeni I opijeni ljubavlju koju vam pruža. Svaka vrsta razdvojenosti jako će negativno uticati na vas dvoje, pa će oni parovi koji žive nešto dalje jedno od drugog imati povremeno jake padove u ljubavnu nesigurnost.

U prvom delu godine se držite dobro, I nemojte padati u iskušenja, kojih će biti sa svih strana. Kada izgurate ovaj period, ostatak godine vam donosi već mnogo stabilniji odnos sa partnerom, a kod nekih od vas će doći I do realizacije planova o zajedničkom životu. Pa kako slobodne Device da budu dobre, kada će tokom ove godine biti često “ na meti” udvarača I to onih koji će umeti da u vama probude strast, potrebu I želju?

Prvi deo godine vam svakako donosi mogućnost uplitanja u mnogobrojne nedefinisane odnose, u koje možete uletati naglavačke, vođeni isključivo primalnom strašću kojoj nećete moći da odolite. Jako su naglašeni tajni emotivni odnosi, ljubavi sa razlikom u godinama I vezivanje za nekoga ko živi daleko od vas.

Teško će u ovom periodu biti pronaći osobu sa kojom biste mogli da ostvarite skladan I kvalitetan odnos, da se vežete I trajete. No, to ne znači da ova godina radi protiv vas, naprotiv – dobijate priliku da malo okušate sve životne čari, pre nego što se istinski zaljubite u “onog pravog”.

E baš taj dotični ili dotična postaće aktuelni tokom jesenjih meseci. Tada Devicama zaista stoji ozbiljna priča I osoba kojoj će moći da predaju srce na dlanu. Doduše, kod nekih od vas sam kraj godine može dovesti I bivšu ljubav ponovo na vaša vrata. Ako se to I dogodi, to će biti dobrodošao susret koji se malo po malo može pretvoriti u kompletnu obnovu vaše ljubavne priče.
I pored mnogo lutanja u 2017-oj, ne sumnjajte – ipak vas na kraju čekaju sreća I zadovoljstvo!

Pročitajte ljubavni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Pogledajte i: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2017.!

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!