VAGA – Ljubavni horoskop za 2017.

Pogledajte šta očekuje horoskopski znak vaga u 2017. na polju ljubavi.

Sa Jupiterom u polju ličnosti, definitivno je krilo sreće Boginje Fortune nadvijeno nad vama sve do oktobra 2017-e godine. Ovaj će se pozitivan uticaj odraziti I na vaše emotivne odnose, naravno – ako ga iskoristite na pravi način. U bračnim relacijama potrudite se da svom partneru vrlo često pokažete da vam je stalo do njega, ali I da budete spremni na kompromis. Problem sa ovim aspektom je taj što postanemo skloni da samo sebe stavljamo u prvi plan, u potpunosti zanemarujući potrebe I želje osobe sa kojom živimo.

Zbog nepovoljnog aspekta Urana na vaš znak, bračni odnosi će povremeno biti na velikoj klackalici. To će naročito biti prisutno do kraja prolećnih meseci kada se I vama, ali I bračnom partneru mogu pojaviti osobe koje će želeti da vas “ukradu”. U tom periodu se potrudite da gajite obostrano poverenje I otvorenu komunikaciju. Još jedan nezgodan trenutak je krajem leta, kada tenzije mogu porasti , pa je I tada neophodno da imate više tolerancije.

U dužim emotivnim vezama vaša će raspoloženja biti vrlo promenljiva. U jednom trenutku ćete ozbiljno želeti da se vežete I pustite korenje, dok ćete već u drugom biti povučeni nečijim očima I ponovo poželeti da budete slobodni I nesputani, da uživate u životu bez ikakvih ograničenja I granica. Po ulasku Jupitera u znak Škorpije I vaše polje ličnih vrednosti, konačno ćete moći da razlučite šta je zaista ono što vam je neophodno. U tom periodu pa do kraja godine moguće je da napravite I ozbiljne planove sa voljenom osobom I uđete u narednu godinu već u nekoj formi zajednice ili braka.

Što se slobodnih Vaga tiče – vaše vreme za uživanje I opuštenost je tu, pa bi bilo baš lepo da koristite prilike koje vam se budu ukazivale. A biće ih zaista nebrojeno. Budite sigurni da u prvom delu 2017-e nećete imati ni malo namere da se smirite…da se ne lažemo, neće vam se ni dati prava prilika za tako nešto. To ne znači da ćete biti bez udvarača, to nikako – sa svih strana ćete biti obasuti ponudama koje će se kretati od vrlo ozbiljnih, do onih koji mirišu na kombinacije, na povremene susrete ili tajne afere sa zauzetima.

Sigurna sam da ćete morati da probate nešto od ovoga, jer su strasti kod vas u kulminaciji I nećete hteti da sputavate sebe. Takođe – više je nego izvesno da ćete neku emotivnu priču obnoviti, ili da ćete se više puta vraćati jednom partneru. U svakom slučaju, ni u jednom momentu nećete biti sami….osim ako to izričito budete želeli.

Od drugog dela jula meseca Vage kreću u veliki osvajački pohod. Nemojte biti iznenađeni ako izabranik vašeg srca bude neko sa kim se družite ili sa kim ste ranije bili u prijateljskoj “kombinaciji”. Jednostavno, neki put ne možemo uticati na naše izbore, a ljudi koji su nam u životu nisu tu bez ikakvog razloga.

Pred vama je sve do kraja godine izuzetno dobro vreme, jedino vam se ne preporučuje da tokom oktobra pokrećete bilo kakvu tajnu priču, jer je više nego izvesno da bi vas ona mogla samo povrediti. Ako do novembra ostanete usamljeni, opet nema razloga da se nervirate – poslednja dva meseca u godini vama donose odnos sa osobom sa kojom ćete se odmah “prepoznati”. Ova priča se može jako brzo razvijati, toliko da već u prvom delu 2018-e dovede do bračne zajednice.

Pročitajte ljubavni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Pogledajte i: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2017.!

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!