VODOLIJA – Ljubavni horoskop za 2017.

Pogledajte šta očekuje horoskopski znak vodolija u 2017. na polju ljubavi.

U vašim bračnim I emotivnim relacijama ova godina nagoveštava da ćete dobiti jednu buntovničku crtu, da ćete želeti da okusite, probate I doživite sve, da će vam biti potrebno mnogo više slobode I nesputanosti nego do sada. Imate izuzetnu podršku planeta na svoje polje ličnosti, I ubeđena sam da ćete moći I umeti da pronađete pravu meru – da u isto vreme uživate u jednom drugačijem načinu života, funkcionisanja, ali da ne dozvolite da to na bilo koji način ugrozi relacije u kojima ste.

Od vas će bilo bračni, bilo emotivni partner, zahtevati mnogo više odgovornosti I posvećenosti odnosu. Da se ne lažemo, neće vam baš uvek biti do toga. Otkrili ste da želite da se družite, da želite svoju slobodu I svoje prijatelji I povremeno će vam biti teško da se “spustite na zemlju” I funkcionišete na dnevnoj bazi, odgovorno, sa voljenom osobom.

Neke će vas situacije “lomiti”, naročito tokom proleća I u periodu do kraja leta, I u tim danima mogu vam pasti na pamet svakakve zamisli – da se odvojite na kratko od voljene osobe, da odete sa nekim drugim, da dozvolite da se neko prijateljstvo ili kolegijalni odnos pretvori u ljubav, da se upetljate u tajnu priču, da uživate u strasti, fatalnosti, jednoj burnoj aferi…
Na svu sreću, pa će ovo biti dosta kratkotrajni vaši hirovi, pred kojima ni ne morate popustiti, ali ćete u tim danima biti neuhvatljivog raspoloženja, malo odsutni I u nemogućnosti da pokažete pravu emociju prema osobi sa kojom ste. Da se razumemo, ovo ni na jedan način ne znači da će doći do okončanja vaših bračnih ili emotivnih relacija, ne – ja samo kažem da ćete povremeno biti “ludi za sve pare”, ali da će vas mučeni partner uglavnom tolerisati.

Jao onima koji vas vole, pa ko će izaći sa vama na kraj tokom 2017-e??? E, kad se malo izdivljate, izduvate I pogledate realnije na svet oko sebe, onda ćete shvatiti koliko vam je bitno ono što imate. Elem, taj drugi deo godine, naročito jesen može biti itekako obogaćen I prinovama, I svadbenim zvonima, ali I počecima zajedničkog života. U bračnim relacijama tada dolazi do onog, finog smirenja I potpune uživancije koja vam je toliko bila potrebna.

Ove godine slobodne Vodolije idu iz krajnosti u krajnost. Čas ćete se ponašati kao pušteni s lanca, čas kao smerna opatica – u suštini ova vam godina donosi da se iživite, da radite ono što želite, kada želite I sa kim želite. Obe su emotivne planete u vašem znaku a podrška od strane Jupitera, SAturna I Urana je nikad jača. Vodolije svakako odrastaju, ali odrastaju na jedan lep I vama izuzetno zanimljiv način – kroz provod I emotivnu ispunjenost.

Ja ne znam ni da li vredi pričati vam o bilo kakvom periodu za ljubav – pa cela je 2017-a vaše vreme ljubavi! Samo od vas će zavisiti na koju ćete stranu – ka bivšem partneru, ka prijatelju, ka nekome sa kim radite, ka osobi koju upoznajete preko izlaska ili društvenih mreža….A ako ne želite da se vežete, ni za vas nema zime – ako pregurate period od februara do maja (kada su vam zvezde spremile opasnu ljubavnu klopku) vi ćete moći u potpunosti nesmetano da uživate u provodu I neobaveznim pričama sve do kraja godine.

Pa vi drage I dragi moji sada izvolite I činite kako vam drago!

Pročitajte ljubavni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Pogledajte i: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2017.!

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!