Kakva je vaša moć zavođenja prema horoskopu

By  |  0 Comments

Koliko ste uspešni u ulozi zavodnice, svakako zavisi od brojnih osobina kojima raspolažete, ali i od kriterijuma i karaktera muškarca kojeg imate nameru da zavedete. Ipak, u velikoj meri, vaše zavodniče sposobnosti predodređene su na osnovu datuma kada ste rođeni i zavise od horoskopskog znaka kojem pripadate. Zato, otkrijte kakva ste zavodnica prema horoskopu.

Horoskop otkriva kakva ste zavodnica

Ovan

Dame rođene u znaku ovna, vrlo su strastvene i upravo strast je oružje kojim najveštije barataju onda kada zavode. Jako su direktne i neposredne u saopštavanju svojih namera i ni najmanje se ne stide da iskažu svoj seksipil već pri prvom kontaktu, bilo kroz izbor garderobe, verbalnu komunikaciju ili pokrete.

Bik

Dame rođene u znaku bika, vrlo su smele i spremne su da zauzmu najrazličitije uloge u cilju osvajanja muškarca koji uživa njihovu naklonost. Mogu da izgledaju jako nežno i krhko ukoliko procene da ispred sebe imaju muškarca kojem je potrebno da se oseti kao zaštitnik, ali umeju da budu i vrlo dominantne, kada prepoznaju da ispred sebe imaju povučenog i stidljivog muškarca.

Blizanci

Dame rođene u znaku blizanaca, kada zavode, oslanjaju se na svoje govorničke veštine. Vrlo su inteligentne i najviše uživaju onda kada osvajaju upravo svojim intelektom. Zbog toga ih najčešće privlače takođe inteligentni muškarci.

Rak

Dame rođene u znaku raka, zavode tako što jasno pokazuju muškarcu da žele da ih on zaštiti. Ženstvenost i nežnost su nešto čime najbolje umeju da se predstave i čime vole da zavode. Nikada u prvi plan ne ističu seksipil niti strastvenost.

Lav

Dame rođene u znaku lava, jako su vešte u taktiziranju i spremne su da učine sve kako bi dospele u prvi plan u očima muškarca kojeg zavode. Uporne su i najčešće im polazi za rukom da zavedu onog koga žele.

Devica

Dame rođene u znaku device, najčešće zavode tako što se stavljaju u ulogu prijateljice, odnosno tako što nastoje da zadobiju poverenje muškarca koji ih privlači. Sklone su dugim i čvrstim vezama i zavode tek onda kada donesu jasnu procenu o tome da ispred sebe imaju dovoljno zrelog i odgovornog muškarca.

Povezano: Najgore ljubavne kombinacije prema horoskopu!

Vaga

Dame rođene u znaku vage, kada zavode, jednostavno uživaju u tome da iskazuju i da naglašavaju svoj stil. Uvek izgledaju maksimalno doterano i sređeno u društvu muškarca koji im se dopada.

Škorpija

Dame rođene u znaku škorpije, zavode svojim glasom kroz koji je protkana senzualnost i šarm. Vole duge razgovore i pravi su majstori kada je u pitanju igra rečima.

Strelac

Dame rođene u znaku strelca, pred muškarcem kojeg žele da zavedu, najčešće maksimalno ističu svoju duhovitost. Dosta se smeju i najčešće zavode upravo činjenicom da su vedre i prijatne osobe.

Jarac

Dame rođene u znaku jarca, neretko se ponašaju kao hladne i nedodirljive upravo onda kada u sebi nose suprotna osećanja. Takvim stavom, one uspevaju da pridobiju pažnju samo onih muškaraca koji su po prirodi osvajači i koji žele da se pokažu i dokažu u ulozi zavodnika.

Vodolija

Dame rođene u znaku vodolije, uglavnom nemaju neku jasno definisanu taktiku kada je u pitanju zavođenje. Ne naglašavaju preterano svoje fizičke atribute i uglavnom se oslanjaju na verbalnu komunikaciju, pri kojoj nastoje da zvuče samouvereno i odlučno. Kao takve, u očima muškaraca ponekad izgledaju nedodirljivo, pa im najlakše polazi za rukom da zavedu upravo one muškarce koji se zainteresuju da pobede njihovu nedodirljivost.

Ribe

Dame rođene u znaku riba, zavode svojom nežnom prirodom, pred kojom gotovo svaki muškarac želi da se pokaže kao zaštitnik. Vole da izgledaju doterano i to im lako polazi za rukom, ali to nikada nije adut na koji će se prvo osloniti pri zavođenju.

Povezano: Najbolje ljubavne kombinacije prema horoskopu!

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!