Najgore ljubavne kombinacije prema horoskopu

By  |  0 Comments

Ukoliko ste se nekada našli u dilemi zašto vam ne polazi za rukom da i uz sav trud održite ljubavnu vezu, proverite šta vam o tome kažu zvezde. Možda jednostavno uvek izaberete pogrešan horoskopski znak.

Najgori ljubavni parovi horoskopa

Ovan

Osobe rođene u znaku ovna, trebalo bi da izbegavaju ljubavnu vezu sa osobom rođenom u znaku ribe, blizanca ili device. Razlozi za to leže u činjenici da vam sentimentalnost osobe rođene u znaku ribe nikako ne bi odgovarala, sa osobom u znaku blizanaca bi ste stalno dolazili u verbalne sukobe, dok bi ste sa znakom device uvek osećali napetost.

Bik

Osobe rođene u znaku bika, trebalo bi da izbegavaju ljubavnu vezu sa osobom rođenom u znaku ovna, blizanca ili strelca. Sve što možete da ostvarite sa osobom rođenom u znaku bika jeste konstantna borba i nadmetanje i to oko svega. Sa blizancem ćete često dolaziti u iskušenja koja će u vama probuđivati najgoru stranu vaše ličnosti i iz vas izvlačiti najgore, dok ćete sa strelcem imati problema zbog večito neuspele namere da ga razumete.

Blizanci

Osobe rođene u znaku blizanaca, treba da izbegavaju ljubavnu vezu sa osobom rođenom u znaku bika, ribe ili raka. Sa bikom nikada dovoljno niti potpuno nećete uspeti da se razumete. Riba će vas gušiti količinom emocija koje nećete biti spremni ni da primite ni da uzvratite, dok će rak za vas biti dosadan.

Rak

Osobe rođene u znaku raka, trebalo bi da izbegavaju ljubavnu vezu sa osobom rođenom u znaku ovna, blizanca i strelca. Ovan će na vas ostavljati utisak narcisoidnog partnera. Blizanca nećete moći da ispratite u nepresušnoj potrebi za promenama, dok će vam strelac davati povoda za ljubomoru.

Lav

Osobe rođene u znaku lava, trebalo bi da izbegavaju ljubavnu vezu sa osobom rođenom u znaku ribe, blizanaca ili jarca. Osoba rođena u znaku ribe, često neće moći da izdrži vaše kritične komentare i osećaće se uvređeno, blizanac neće podnositi vašu kontrolu, dok će jarac imati potrebu da se bori sa vama na polju preuzimanja „titule“ glavnog partnera.

Devica

Osobe rođene u znaku device, trebalo bi da izbegavaju ljubavnu vezu sa osobom rođenom u znaku ovna, vodolije ili vage. Smetaće vam dominantan temperament ovna, vodolija će stalno probuđivati u vama želju za konfliktom, dok će vaga neprestano imati osećaj da je zbog nečega optužujete i to će i vas i nju opterećivati.

Povezano: Beauty transformacije horoskopskih znakova!

Prethodna1 of 2Sledeća

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!