Šal: Ključni modni detalj za jesen i zimu

šal

Od svih jesenjih i zimskih aksesoara, šal je najpopularniji, a u prilog mu ide činjenica da postoje razni načini kako da ga nosite.

Iako kišna i hladna jesen ili oštra zima nisu baš godišnja doba za modne ovisnike, mekan i udoban šal je neizostavan, a interesantan aksesoar koji vam može promeniti izgled u jednoj sekundi, a da ne pominjemo da će vas i grejati tokom ovih hladnih meseci. Ipak, šal može učiniti mnogo više nego samo biti zaštita od promrzlina. Umotan na pravi način, šal će doprineti vašem šarmu i kompletnom izgledu jer se uklapa sa svakom odevnom kombinacijom.

Kako nosite šal prvenstveno zavisi od njegovog oblika, veličine i materijala, a najčešće i najviše od vašeg ličnog stila. Postoje pravougaoni, kvadratni, (u poslednje vreme populani) “infinity” šalovi, tanki, debeli, dugi, veoma kratki… Raznih su boja, dezena i materijala – od laganih pamučnih preko svilenih do vunenih. Možete ih nositi labave, umotane, prebačene preko ramena, zadenute u kaiš, ma mogućnosti su bezgranične.

Ukoliko ste često u potrazi kako na različite načine nosite šal i potrebne su vam neke sveže ideje kad lišće počne da menja boju i opada, pogledajte galeriju 5 zanimljivih predloga kako da nosite šal. Bićete drugačiji i sigurno u centru pažnje.

09e4938f194264137fb545446e4a188e

www.trend2wear.com

Prethodna1 of 5Sledeća

error: Content is protected !!