Mesečni horoskop za MART 2022.

Mesečni horoskop se piše za malo duži period i on nam daje odgovore na mesečnom nivou. U mesečnom horoskopu uvek možemo pročitati tumačenje astrologa u vezi ljubavi, posla, zdravlja i novca.

Da li se i vama čini da je početak zime bio evo tu, pre par dana? Jer, verovali ili ne – za dvadesetak dana smo u proleću – najlepšem godišnjem dobu kada se i priroda i mi budimo na svaki mogući način….

A na ulasku u mart Sunce, Jupiter i Neptun su u znaku Riba. Uran je u znaku Bika a Venera, Mars i Pluton u znaku Jarca. U znaku Vodolije nalaze se Merkur, Mesec u svojoj završnoj fazi i Saturn. Sve planete idu direktnim hodom i ovo je evidentno mesec u kojem idemo napred. Da, obogaćeni iskustvima iz prošlosti, sada ćemo biti u prilici da donosimo važne odluke  koje će imati veliki uticaj na naš život.

2-og marta mlad Mesec je u znaku Riba. Vreme je za ideje, kreativnost, kod nekih – vreme za ostvarenje čuda kojima su se nadali i ulagali sebe u njih, ali isto tako vreme je i za onu mutnu stranu – za poroke, obmane, laži, prikrivanje, tajne dogovore i domunđavanja, prodavanje magle.

6-og marta prvo Mars, a 6-7 minuta kasnije i Venera ulaze u znak Vodolije. No, od početka meseca obe će planete biti u konjukciji sa Plutonom u znaku Jarca – stavljajući sve vrste odnosa u fokus. Ovi aspekti će doneti porast pritiska, ograničenja, uslovljavanja, potencirajući na negativnoj i teskobnoj atmosferi u relacijama koje su nam od važnosti ili na globalu. Kada ove dve planete pređu u znak Vodolije u kojoj se već nalazi tranzitni Saturn – potreba za promenom i nekim tipom oslobođenja i rasterećenja će jačati. Ovo je period prekida veza, brakova, poslovnih ili bilo kojih drugih relacija – sva „mesta“ gde smo se na neki način osetili uslovljeno, ucenjeno, gde smo doživljavali nametanja – sada mogu postati bure baruta i može doći do brze eskalacije dešavanja. Ovo je vreme naglih odluka u jednom ili u drugom pravcu, pa kao što na primer može doći do pucanja veze kod nekih, kod drugih može dovesti do brzinske odluke o zajedničkom životu ili podizanju odnosa na viši nivo. No, o tome nešto više u posebnom tekstu.

10-og marta Merkur prelazi u znak Riba. Biće teško odrediti šta je istina a šta laž, šta je realnost a šta iluzija. Ova pozicija je dobra za tajne pregovore i dogovore, za kreativnost, ideje, duhovnost. No, vrlo često sagovornika nećete moći da uhvatite „ni za glavu ni za rep“ ili će vam ono što mislite da ste „uhvatili“ iskliznuti iz ruku i nestati.

18-og marta imamo pun Mesec u znaku Device. Bavićemo se poslovnim pitanjima, zdravljem i truditi se da razrešimo mnogobrojne nedoumice kojih će u tom periodu biti više nego inače.

20-og marta Sunce će preći u znak Ovna i otvoriti prolećnu sezonu. Po svemu sudeći – biće ovo proleće sa puno iznenađenja, preokreta i burnih dešavanja i na ličnom, ali i na svim ostalim planovima.

27-og marta i Merkur prelazi u znak Ovna pa ćemo postati aktivniji, ali i impulsivniji i na rečima i na delu.

Dakle, u mesecu smo koji je „zgusnut“ kada su dešavanja u pitanju i koji donosi mnogo uzavrelosti i napete atmosfere na svim nivoima. Na ličnom planu – ključ je odbaciti ono što nas sputava, koči, uslovljava ili što dugo trpimo kroz bilo kakvu vrstu pritiska.

Budite dobro, srećno!!!

Mesečni horoskop za znak ovan

ovan mesecni horoskop

Ljubav

Iz prethodnog meseca vučete neki tip teskobe ili partner i vi niste imali vremena jedno za drugo jer su vas poslovne ili porodične obaveze okupirale. Prelaskom partnerske i vaše planete iz Jarca u Vodoliju dobijamo  situaciju koja može ići na više strana. Vodolija je vaše polje provoda, zabave, prijatelja – i jednim delom ćete iskoristiti ovu energiju i biti u pokretu i aktivnostima sa partnerom. Drugim delom – zbog Saturna u Vodoliji i zbog toga što je ovo tip energije sa drastičnim oscilacijama – može dolaziti do toga da ste oboje „na svoju ruku“, zahtevni, tvrdoglavi i skloni raspravama. U nekim odnosima će biti više nesuglasica, čak i mogućnosti za prekid. Klonite se tajnih aktivnosti! Slobodni – jaka društvenost ali i prilika da uđete u odnos koji će biti neočekivano vrlo inspirativan,zabavan, strastan i neobičan.

Posao

Iako je ovo period koji je dosta produktivan za vas, istovremeno će vam donositi veliku količinu napetosti i tenzije i u poslovnim odnosima ali i po pitanju finansija – najpre troškova. Ovo je period u kojem počinjete da razmišljate o ozbiljnijim promenama – neki od vas će napraviti poslovni zaokret ili početi sa kursevima i obukama – najpre vezanim za moderne tehnologije. Pojedini – unapređenje polovinom meseca. Sve što je ostalo nedefinisano ili na čekanju – u poslednjoj dekadi marta ćete pokrenuti.

Zdravlje

Uglavnom sitnija i prolazna zdravstvena problematika – alergije, prehlade, nesanica, glavobolje, sinusi. Stariji – cirkulacija, pritisak, meteoropatske tegobe.

Mesečni horoskop za znak bik

bik horoskop

Ljubav

Neki od pripadnika vašeg znaka u ovom će periodu doneti bitne odluke – forma samog odnosa može biti promenjena pa su itekako mogući ulasci u zajednički život, odluke o stupanju u brak i formiranju porodice, pa čak i trudnoće. No, to ne znači da će u postojećim vezama i brakovima sve biti med i mleko – ovaj period, a naročito druga polovina marta mogu doneti češće nesuglasice, povišenu energiju i brze i impulsivne reakcije koje bi svakako trebalo preskočiti. Jer, kao što neki od vas mogu odlučiti da uđu u brak, drugi mogu odlučiti da se razvedu ili tražiti više slobode u odnosu ili se pak ponašati kao da su sami u odnosu. Osnovna energija nosi promenu, a na koju stranu ćete se usmeriti kod vas – zavisi od toga u kakvoj ste fazi u vašem partnerstvu. Slobodni Bikovi – privućiće vas osobe koje vam donose uzbuđenje, adrenalin, koje čine da se osećate živima, pomalo luckastima. Da li će ovo biti trajni odnos – teško je reći.

Posao

Odnos sa autoritetima može tokom marta biti sa dosta preokreta i napetosti. Takođe, poslovni segment može vam oduzimati dosta energije mada sa druge strane gledano – ovo jeste vreme za napredak i veće promene. Neki od vas mogu se odlučiti za prekid na postojećem radnom mestu. Tokom celog marta imate šansu da otvorite nova poslovna poglavlja – bilo kroz novo radno mesto, bilo kroz nove poslovne saradnje. Neke šanse se mogu otvoriti neočekivano. Finansije su sa većim oscilacijama.

Zdravlje

Osetljivost na stres, na alergene i na vreme. Kod starijih su mogući problemi sa cirkulacijom, pritiskom, zglobovima i kičmom.

Mesečni horoskop za znak blizanci

mesecni horoskop blizanci

Ljubav

Energija koju donosi mart mesec u velikoj meri će prijati partneru i vama – bićete aktivniji kao par, stoji vam više zabave, izlazaka i druženja sa zajedničkim prijateljima. No, pored te lepršave energije koja će delovati na vas, postojaće i ona ozbiljnija. Kod pojedinih parova ona može doprineti donošenju bitnih odluka o budućnosti odnosa ali kod drugih može aktivirati porast sumnje, ljubomore i nesigurnosti. Za ovo drugo je posebno naglašena druga dekada meseca. Potrudite se da imate otvorenu i iskrenu komunikaciju sa osobom koju volite. Što se tiče slobodnih Blizanaca – vi ste u fazi širenja društvenih aktivnosti i društvenog kruga i pred vama je vreme zabave i novih poznanstava. Brzo nakon ulaska u mart počeće da se otvaraju prve, vrlo interesantne prilike za kontakte sa osobama koje su slične vama – lepršave, harizmatične i aktivne. Druga polovina meseca je idealan momenat za ulazak u vezu.

Posao

Vrlo ozbiljan poslovni mesec je pred vama. Vi ćete biti vrlo zaronjeni u obaveze, ali i raditi u pravcu ostvarenja planova koji su prilično veliki. Za neke od vas ovo je mesec ogromnih poslovnih šansi, unapređenja i ponuda koje vas neće ostaviti ravnodušnim. Oni koji rade sa inostranstvom, stranim firmama, državnim i javnim ustanovama ili u IT sektoru imaju pred sobom period koji je bogat aktivnostima i koji im može doneti brz napredak i solidne prilive. Mesec realizacije vaših ideja.

Zdravlje

Mesec u kojem stres može biti pojačan, a vi posebno u drugom delu perioda osetljivi i slabijeg imuniteta. Prijaće vam umerena fizička aktivnost.

Mesečni horoskop za znak rak

rak mesecni hororskop

Ljubav

Mars i Venera zajedno sa Plutonom u polju partnerstava delovali su na jedan način, a sada će na drugačiji kada se prebace u znak Vodolije i krenu ka Saturnu koji vlada vašim poljem partnerstava. To bi značilo da prva od prelomnih faza vezana za vaše partnerstvo traje sve do početka aprila. Pred Rakovima je i na dalje period promena – neke veze će itekako biti dignute na viši nivo, radićete na zajedničkim planovima i lako su moguće veridbe, ulasci u zajednički život, planiranje braka ili potomstva. No, isto tako – oni odnosi koji su suštinski labavi, nastaviće da se urušavaju, što posebno može biti aktuelno početkom marta i u njegovoj drugoj polovini. Ljubomora i sumnje mogu biti jedan od glavnih razloga za probleme i rasprave u vezi. Slobodni Rakovi – već početkom meseca se može pojaviti osoba koja će intenzivno uticati na vas I snažno vas privući. Drugi deo marta je isto intenzivan po ljubavnim pitanjima.

Posao

Ovaj mart će i dalje obeležiti tenzija i određeni vid « borbe » kada je finansijski segment u pitanju. Poboljšanja finansija će svakako biti, ali će dugovi i troškovi biti na visokom nivou. Izbegavajte da se dodatno zadužujete. Generalno gledano – podrška za vaše planove postoji, naročito ako se oni vezuju za promene, inostranstvo, saradnju sa strancima ili državnim i javnim ustanovama. Poslovni odnosi će uglavnom biti korektni, samo početkom meseca može biti tenzije u saradničkim odnosima.

Zdravlje

Vreme je za konkretnije promene – u načinu ishrane, za više fizičke aktivnosti. Imunitet će biti osetljiv i možete imati respiratornih i meteoropatskih tegoba.

Mesečni horoskop za znak lav

lav mesecni horoskop

Ljubav

Kombinacija Marsa, Venere i Saturna u polju partnerstava baš i ne pokazuje da će vam mart proći u miru, harmoniji i stabilnosti sa voljenom osobom. Venera je tu ok i pokazuje da bi za  vas dvoje bi bilo najbolje da menjate rutinu, da budete što aktivniji i što više u pokretu, da podstičete jedno drugo na promene jer će vam te aktivnosti i promene donositi dobro raspoloženje i radost. No, Mars i Saturn u ovom polju nisu ni malo slatki (dejstvo Saturna osećate već poduže) i mogu potencirati na dodatnoj težini, teskobi, pritiscima i burnim reakcijama. Naročito drugi deo meseca može doneti veliko nezadovoljstvo. Slobodni Lavovi – i novih i starih emotivnih prilika će biti. Moguća su emotivna iznenađenja I obrti kao I kontakti sa osobama koje su drugačije, čudne I koje vas svojom energijom I harizmom motivišu. Ima osnova za građenje ozbiljnijih priča, ali će se one razvijati sporo.

Posao

Neće biti neobično da neki od vas promene posao tokom ovog perioda. Da se razumemo  – možete I dati ali I dobiti otkaz I to bukvalno u trenutku, preko noći. Sve ono što vas guši, sputava ili vam donosi veliku nervozu imaćete tendenciju da presečete I odete dalje pa su tokom ovog perioda mogući veliki zaokreti I promene kod vas. U segmentu finansija će I dalje biti krupnih oscilacija – kao što vas mogu “potrefiti” neki veći novci tokom marta, isto tako troškovi I finansijske obaveze mogu pojesti vaše zarade.

Zdravlje

Kako mart bude odmicao, osećaćete se bolje što će naročito biti primetno od početka proleća. Do tada – čuvajte se stresa, respiratornih infekcija i alergija a moguće su i tegobe na promene vremena.

Mesečni horoskop za znak devica

devica mesecni horoskop

Ljubav

Za one odnose koji su suštinski stabilni – vreme je za produbljivanje emocija i razumevanja, ozvaničenje, dizanje veze na viši nivo. Za one odnose koji imaju problem u samom korenu veze, što pokušavaju da prikriju guranjem tegoba pod tepih – period u kojem će se razlike u mišljenjima i stavovima sve više videti, u kojem će dolaziti do postepenog udaljavanja. Device su, generalno gledano u periodu koji će trajati do kraja proleća u kojem će se doneti mnoge bitne odluke. Ili idemo dalje, još dublje i snažnije povezani….ili idemo svako na svoju stranu. Ono što je savet za vas, u kojem god da ste tipu odnosa – pričajte što više. Skrivanje i guranje problema pod tepih nije rešenje. Slobodne Device – period strasti, avantura, kombinacija, pa čak i tajnih odnosa. Definitivno se u ovom mesecu mogu započeti vrlo značajne ljubavne priče. Privući će vas osobe preko posla, vašeg društva ili društvenih mreža.

Posao

Jaki tranziti kroz polje koje govori o poslovnoj svakodnevici, obavezama i odgovornostima Devicama u prvi plan nameću baš poslovnu tematiku. Priliva će u martu biti više nego inače, što će biti dodatni motiv za vas. Ono što nećete moći da izbegnete je neki tip konkurencije, borbe ili tenzije u poslovnom okruženju, sa kolegama. No, bićete više nego « traženi » i sigurno je da u ovom periodu možete izbiti u prvi plan. Neki od vas će promeniti radno mesto, nezadovoljni tretmanom od strane nadređenih.

Zdravlje

Potrebno je da vodite više računa o svom zdravlju. Menjajte navike, krećite se i opuštajte što više. Pod stresom ste što se može odraziti na sve sfere zdravstvenog segmenta.

Mesečni horoskop za znak vaga

vaga mesecni horoskop

Ljubav

Prelazak Venere, vaše vladarke 6-og marta u vama srodni, vazdušni znak Vodolije – skinuće veliki deo tereta sa vas. Ono što vas je pritiskalo i stezalo i na ličnom ali i na emotivnom planu počeće da popušta i vi ćete se ponovo osetiti u onom svom starom fazonu – željni života, radosti, lepršavosti. Ukoliko partner i vi budete « sarađivali » (a to sada itekako možete), ovo će biti mesec uglavnom ispunjen lepim dešavanjima sa više zabave i zajednički provedenog vremena. No, kod nekih parova može da se dogodi da svako od vas želi svoju slobodu i da ne obraćate pažnju jedno na drugo – što može dovesti do impulsivnih rasprava, prekida, vraćanja, prekida opet i tako dalje…..Slobodne Vage – blic zaljubljivanja, mnogo flertovanja, sklonost ka opuštenosti u ljubavnim dešavanjima, brzinske veze i odnosi. Ovde može biti više « kandidata » a ono što je sigurno jeste da ćete tokom marta biti stalno u društvu i pokretu.

Posao

Poslovna svakodnevica će i dalje biti krcata dešavanjima i obavezama koje neće biti lagane, ali vi ćete u njoj funkcionisati na drugačiji način. Bićete kreativniji, inspirativniji, brže ćete i lakše obavljati one obaveze koje su vam u prethodnom periodu bile prezahtevne. Pošto će i finansije ići solidno – imaćete više nego dovoljno motiva i na ovaj način. Od 10-og do 25-og možete imati povremeno lošiju komunikaciju sa kolegama i saradnicima i u tom periodu proveravajte sebe češće jer su moguće greške.

Zdravlje

Generalno – dobro. Problem bi mogle imati Vage koje reaguju na promenu vazdušnog pritiska. Takođe – moguće su alergije i nestabilan krvni pritisak.

Mesečni horoskop za znak škorpija

skorpija mesecni horoskop

Ljubav

Saturn u polju doma, porodice, korena, stabilnosti i privatnosti već podugo uči Škorpije teškim lekcijama –  odgovornosti prema onima koji su im najbliži, a istovremeno testira sve odnose. Ulaskom Marsa i Venere u ovo polje u prvoj nedelji marta – te lekcije će se definitivno pojačati. Pa sad su mogući različiti scenariji – od preseljenja, početka zajedničkog života sa partnerom, sređivanja ili kupovine stambenog prostora, brige oko pojedinih članova porodice,pa do prilično burnih dešavanja u domu, kvarova, problema, rasprava i uplitanja drugih osoba u odnos sa partnerom. Neki odnosi u ovom će periodu biti iz korena promenjeni (na bolje, nadajmo se) ali će zato pojedine duže veze pa čak i brakovi – prestati da postoje. Slobodne Škorpije – e ovde već postoji kompletna zbrka – aktuelna će biti prošlost (možda i više znanaca iz prošlosti), aktuelna će biti i neočekivana i burna, vrlo strasna poznanstva i počeci, avanture ali i romantična zaljubljivanja. Pred vama se otvara široka paleta mogućnosti, a šta će vas potrefiti – to neka vam Saturn (vreme) pokaže.

Posao

Ukoliko ste privatnik – krenućete u akciju razvijanja poslovnog segmenta, pokretati nove ideje i menjati nešto u poslovanju – što će doneti uspeh i korist. Generalno gledano – pošto je iza vas period teških zadataka i obaveza koji vas je prilično iscrpeo – gledaćete da na što jednostavniji i lakši način prođete kroz ovaj mesec. Sebe ćete staviti na prvo mesto. U odnosima sa saradnicima i poslovnim partnerima možete biti impulsivni, što povremeno neke odnose može dovoditi do granice prekida.

Zdravlje

Nervni i respiratorni sistemi su osetljivi. Možete imati meteoropatske tegobe češće nego inače. Stariji neka vode računa o krvnom pritisku i cirkulaciji.

Mesečni horoskop za znak strelac

strelac mesecni horoskop

Ljubav

Dobar je period da na lakši i jednostavniji način partner i vi pokrenete teme koje su od važnosti za vaš odnos. Nećete baš uvek tokom marta uspeti da se usaglasite odmah, ali do rešenja se može doći i napraviti neki veliki zaokreti u odnosu. Pojedini pripadnici vašeg znaka sada mogu otpočeti suživot sa partnerom, planirati porodicu, brak, preseljenje. Isto tako – neke porodične teme ili pitanja vezana za vaš stambeni prostor – uz zajednički trud I angažovanje se obavljaju. Generalno gledano – ovo je period za promene, ali i za bolju energiju, pokretniju i opušteniju. Koristite svaki slobodni trenutak da budete u pokretu, druženju, a možda I po kojem izletu ili putovanjcetu. Slobodni Strelčevi – bićete veoma društveni I krug poznanika se može u ovom mesecu znatno proširiti. Nisam sigurna da vam je baš vreme za stabilne ljubavne priče, ali za neke uzbudljive početke defintivno jeste. Uživaćete punim plućima.

Posao

Polje aktivnosti, komunikacija, sastanaka, dogovora, susreta, kontakata, mentalnih i fizičkih aktivnosti i učenja – naglašeno je tokom marta. Očekuje vas vrlo živ i aktivan period. Izbegavajte da brzate u periodu od 10-og do 25-og marta – impulsivne odluke vam se ne preporučuju, pogotovo ako ih zasnivate na nepotpunim ili neproverenim informacijama. Mesec u kojem imate odlične ideje ali i mesec u kojem možete jako unaprediti svoje znanje i veštine. Budite oprezni sa troškovima, pomalo ste impulsivni.

Zdravlje

Budite fizički aktivni. Postojaće manja sklonost ka povredama pa treba i u saobraćaju biti oprezan. Osetljivost respiratornog sistema, alergije. Stariji – tegobe sa cirkulacijom.

Mesečni horoskop za znak jarac

jarac mesecni horoskop

Ljubav

Izbegnite neke nagle, loše odluke tokom prve nedelje marta, a isto tako – pokušajte da u tom periodu funkcionišete sa više razumevanja prema partneru – ne postavljajte se previše zahtevno i dominantno a pogotovo ne ljubomorno. Ostatak meseca je mogli bismo reći – prilično solidan. Partner i vi ćete umeti da se otvorite jedno drugom, bolje ćete se razumeti i vaša poboljšana komunikacija doprineće i kvalitetu i stabilnosti odnosa. Šta više, u nekim vezama ovo može biti period jačanja emocija i planova o razvoju odnosa. U periodu oko punog Meseca budite posebno otvoreni i iskreni jedno prema drugom, jer će svaka, pa i najmanja laž ili prećutkivanje dovesti do sumnjičavosti. Slobodni Jarčevi – bićete zaljubljivi i poprilično romantični, a to može dovesti i do iluzija ili preteranih očekivanja. Period vam jeste dobar za ljubav, samo se potrudite da bez ružičastih naočara sagledate osobe koje vam dolaze u život.

Posao

Možete već početkom meseca pokrenuti neku poslovnu priču koja je obećavajuća. Fokus je tokom marta na finansijama i na dogovorima, komunikaciji sa saradnicima. Finansijski segment može doneti povoljnosti, možete čak poželeti da uložite novac u nove poslove – ovde se vodite svojim praktičnim i racionalnim umom, a ne obećanjima. Mesec u kojem ćete biti u kontaktu sa mnogo ljudi – neki od njih će se pokazati kao pravi izbor za poslovne teme. Ipak, ne « letite » previše i ne žurite u pregovorima.

Zdravlje

Menjajte nešto u načinu ishrane i budite više u pokretu. Naročito će vam prijati šetnje. Bićete osetljivi na stres, virusne I bakteriološke infekcije, alergije.

Mesečni horoskop za znak vodolija

vodolija mesecni horoskop

Ljubav

Venera će u tranzitu kroz vaš znak doneti da budete lepršavi, slatkorečivi, ljubazni i šarmantni. I sve bi to bilo super da istovremeno kroz vaš znak ne tranzitiraju i Saturn i Mars – što će fokus baciti pre na to da ste teški, zahtevni, impulsivni i da vam svaka sitnica smeta i bode oči. Partneru će biti teško da se izbori sa vašim promenama raspoloženja i mora se priznati da ovo baš i nije sladak period za stabilnost u vašim vezama. Itekako su moguće rasprave, oscilacije u odnosu, a ukoliko baš baš budete potencirali na tome da ste samo vi u pravu i da vam je svega dosta – e onda su mogući i prekidi. Da li će ti prekidi biti trajnog karaktera ili samo trenutna bura u čaši vode – to će zavisiti od suštinske stabilnosti vašeg odnosa. Ako je moguće – budite više Venera, a manje Mars i Saturn. Slobodne Vodolije – privlačiće vas i privlačićete. Za vas je ovo izuzetno strastan i neobičan period, sa mnogo aktivnosti i na društvenom planu ali i sa udvaračima. Možete započeti emotivnu priču – novu ili staru, i ona će biti luda, burna, komplikovana i divna.

Posao

To što pojurite i oko čega se aktivirate – pobeći vam neće I uspeh vam je zagarantovan. Jer, trenutno ste spoj harizmatičnosti I upornosti, sreće I akcije. A I vreme (Saturn) je na vašoj strani. Izvestan je proboj u poslovnom sektoru I napredovanje, kao I poboljšanje u segmentu finansija. Ono što nije dobro je vaša preterana impulsivnost u nekim momentima – pa pre nego što presečete neki odnos kao sekirom – pokušajte da iskulirate I još jednom razmislite. Mesec u kojem možete izaći u prvi plan, jake ambicije.

Zdravlje

Trošite energiju kroz fizičku aktivnost, ali istovremeno – trudite se da imate trenutke opuštanja I odmora. Bićete osetljivi na promene vazdušnog pritiska, na respiratorne infekcije I oscilaciju pritiska.

Mesečni horoskop za znak ribe

ribe mesecni horoskop

Ljubav

S jedne strane – dobro. Jupiter I Sunce su kod vas, a već početkom druge dekade marta u vaš znak će ušetati I Merkur – pa ćete u vezama biti I zanosa I romantike a biće I onih slatkih I nežnih reči I pokazatelja ljubavi. S druge strane – pa I nije baš. U vašem polju podsvesti I tajni su Saturn, Mars I Venera što će kod nekih doneti tajnu romansu I flertovanje, a kod drugih okupiranost brigama, nesigurnostima I naravno – potreba da otkriju da li partner nešto krije od njih. U drugoj polovini meseca budite oprezniji – ukoliko vi nešto krijete, sada može izaći na videlo. Ukoliko pak partner nešto krije – sada to možete otkriti. Generalno gledano – u odnosima koji su suštinski stabilni – produbljivanje emocija I poverenja. U odnosima koji su nestabilni – problem. Slobodne Ribe – preemotivni ste I preosetljivi I lako se možete okliznuti I upasti u tajnu aferu, avanturu. Ne znači da u ovom mesecu ne postoji šansa I za lepu ljubavnu priču, ma postoji – samo nemojte gledati druge kroz roze naočarice.

Posao

Ovo jeste vreme kada ste jaki, sposobni I spremni na promene. Moguća su unapređenja I finansijske povoljnosti I poboljšanja – naročito u drugom delu meseca. Problem vam povremeno može praviti konkurencija ili pak vaša impulsivnost – zato izbegnite da ulazite u rasprave I ubeđivanja sa onima sa kojima sarađujete. Tokom marta ćete na žalost biti opterećeni velikom količinom obaveza I odgovornosti koja je na vama, no zato ovo jeste period u kojem tako lepo možete dokazati koliko ste pouzdani.

Zdravlje

Možete imati problema sa stresom I nesanicom. Takođe, hronični bolesnici će imati češće tegobe.

HOROSKOP PIŠE: www.mojastrolog.com

Pročitajte još i: Godišnji horoskop za 2022. godinu

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!