Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2015.

mesecni horoskop

Mesečni horoskop daje odgovore na mesečnom nivou u vezi ljubavi, posla, zdravlja i novca. Pogledajte šta očekuje vaš horoskopski znak u novembru 2015.

Novembar… čim pomislite na ovaj mesec, odmah padnu na pamet kiša, vetar, tmurno i mutno vreme i hladnoća koja počinje sve više da se uvlači u kosti. Meseci iza nas, iako su bili relativno topli i sunčani doneli su nam mnogo napora, mnogo nerviranja, mnogo se radilo, malo zarađivalo a veze su bile pod pritiskom i pucanjima. I baš ovaj mesec, tako hladan i sumoran, sprema se da nas iznenadi. Nemoj samo više iznenađenja, dosta nam je iznenađenja od kojih nam nije dobro – već čujem kako se naši čitaoci bune…..nemojte biti na kraj srca, ovaj mesec ipak donosi mnogo više dobrih stvari i sprema se da nam da jednu lepu pauzu, jedan predah. Neće sve biti savršeno (nismo ni sumnjali) ali će ipak biti dosta mirniji i stabilniji nego što očekujemo.

Do sada ste verovatno i sami shvatili – tranzit Jupitera kroz znak Device doneo je gomilu posla i rastrgnutost obavezama i to se neće promeniti dokle god prolazi kroz ovaj znak. Suština ovog tranzita je u tome – radi se na krupno, zarađuje na sitno, a obaveza – obaveza ima toliko da ne znamo gde udaramo.

Kvadrat Saturna i Neptuna, koji će biti aktuelan tokom celog novembra, naglašava neizvesnost za budućnost, teškoću da se pomire želje i realnost, teško odvijanje planova, osećaj da smo stegnuti u okolnostima koje ne možemo da promenimo, bežanje od stvarnosti.

Ova dva tranzita, Jupiterov i Saturnov, naša su realnost koja je nepromenljiva. I od ovoga ne možemo pobeći, moramo naučiti da se snalazimo u okolnostima koje su nam nametnute. Oni su ram i osnova ovog meseca a od tranzita drugih planeta zavisiće koliko ćemo i kako uspevati u ovome. I da li ćemo kroz ove okolnosti prolaziti na lakši ili teži način.

E, tu već mislim da imam razlog da vas obradujem. Jer, kao da se nebo smilovalo na našu kuknjavu, pa nam daje da dan preguramo lakše, sa više životne radosti, da ipak sa elanom i sa više snage ulazimo u borbu sa svakodnevnom problematikom. A daje nam i mogućnost da ta ljubav, osnova našeg života, ipak funkcioniše bolje… eto razloga da u ovaj mesec uđemo u boljem raspoloženju i sa više nade.

3-eg novembra Merkur ulazi u znak Škorpije. Reči, komunkacija, dobiće na snazi, jačini, ali će postojati i jedna oštra, prodorna crta u njima. Lakše ćemo proniknuti u suštinu onoga što nas interesuje, lakše ćemo dopreti do sagovornika, ali lakše ćemo i uspevati da „pročitamo“ šta druga strana misli i želi.

9-og novembra Venera, planeta koja nam ljubav i novac donosi, ulazi u svoje sedište i znak Vage. Vala, smučila nam se dok je tranzitirala kroz Devicu. Dobijali smo emocije i finansijske prilive na kašičicu, čisto tek da preživimo i preguramo dan. U znaku Vage, znaku odnosa i emotivnih i poslovnih, doneće nam bolje i isplativije saradnje, lakše prilive novca, ali će isto tako doneti i bolje odvijanje naših emotivnih relacija. Emocije će se vratiti ponovo, u svojoj punoj snazi. Prvi aspekt koji će napraviti je sekstil sa Saturnom iz znaka Strelca, što dodatno potvrđuje da će se naše relacije smiriti i stabilizovati. U danima kada bude pravila kvadrat sa Plutonom (21-novembar) i opoziciju sa Uranom (23-novembar) biće naglašena posesivnost, ljubomora, mogućnosti da neke veze iz ovih razloga puknu. Doneće tih dana i loše odnose sa nadređenima i poslovnim saradnicima, pa obratite pažnju i spremite se.

13-og novembra Mars ulazi u znak Vage. Na žalost, ovo je dosta slaba pozicija za planetu volje, energije i akcije pa ćemo pre biti spremni da se prilagođavamo i da idemo linijom manjeg otpora. Obzirom da će skoro celog novembra Mars biti u dobrom aspektu sa Saturnom, nadoknadićemo ovaj manjak energije upornošću, istrajnošću, a imaćemo i druge na svojoj strani kao podršku. Autoriteti i prijatelji biće uz nas, spremni da nam pomognu da ostvarimo ono što smo planirali.

21-og novembra Merkur prelazi u znak Strelca. Naglašena je saradnja i komunikacija sa dalekim prostorima, naše aktivnosti se pojačavaju a planovi već izgledaju mnogo ostvarljivije.

22-og novembra Sunce prelazi u znak Strelca. Do kraja ovog meseca biće u konjukciji sa Saturnom, pa će i ovaj aspekt samo dati na snazi našoj odlučnosti, približiće nas nekim jakim saradnjama sa stranim firmama i inostranstvom, a neke će, bogami, odvesti i van granica ove zemlje. Ovo su neki najznačajniji tranziti za Novembar. Kao što vidite i sami – nije baš toliko loše. Neće biti nekih velikih iskakanja iz koloseka, bićemo malo mirniji i ipak steći jednu dozu stabilnosti. Uglavnom ćemo se posvetiti svojim dnevnim aktivnostima, nešto malo bolje zarađivati, nešto malo više voleti i biti voljeni. Neće biti nekih ekstatičnih osećanja i velikih novčanih priliva koji nas zatrpavaju, ali ćemo uglavnom biti mirni… Obzirom na to kako smo prolazili u prethodnom periodu, ovo će biti jedan zasluženi i toliko potreban predah… puno sreće mira i zadovoljstva želim vam u šetnji kroz Novembar!

[adsense_inserter id=”12825″]

Pročitajte mesečni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za 2015. godinu

error: Content is protected !!