5 saveta koji će vam olakšati svakodnevnicu

Sitnice koje vam se dogode u toku dana, u velikoj meri utiču na to da li će vam dan proteći kako treba i biti uspešan ili ne. Neke sitnice, toliko mogu da vas iznerviraju i da vam oduzmu vremena, da vam jednostavno pokvare dan. Sa nekim od njih, od sada ćete moći jednostavno da se izborite i to zahvaljujući savetima koje ćemo podeliti sa vama.

5 saveta za bolji dan

***************************************

Savet 1: Kako da brzo ispeglate košulju:

Sigurno vam se bar ponekad dogodi da obučete košulju i tek onda shvatite da njene ivice nisu  savršeno ispeglane. Sledeći put kada vam se to dogodi, nećete morati da skidate košulju i da je peglate ili da se presvlačite, već uradite sledeće:

Uključite presu za kosu i zagrejte je. Kada se presa dovoljno zagreje, samo raskopčajte košulju i ispeglajte njene ivice bez svlačenja.

presa za kosu

Savet 2: Sprečite efekat bojenja kože koji stvara nakit:

Određeni materijali od kojih se izrađuje nakit, imaju osobinu da na koži stvaraju zelene tragove. Kako bi ste to sprečili, komad nakita koji vam stvara ovakav problem, prelakirajte tankim slojem bezbojnog laka za nokte.

Savet 3: Uklopite boju ukosnica sa bojom odeće:

Mana ukosnica je to što se proizvode u svega dve ili tri različite boje. Zato, ukoliko želite da boju ukosnica uskladite sa bojom odeće, ukosnice jednostavno prelakirajte lakom za nokte u željenoj boji.

[adsense_inserter id=”12825″]

Savet 4: “Suzite” nogavice za dva minuta:

Ako ste do sada imali problem da su nogavice na vašim omiljenim pantalonama suviše široke kako bi ste lako i uredno mogli da ih uvučete u čizme, ovaj savet će vam biti od koristi. Uzmite čarape dokolenice, obujte ih i navucite preko nogavica, a zatim obujte čizme. Vodite samo računa o tome da čarape ne budu duže nego što su duboke čizme.

Savet 5: Pronađite slušalice u torbi za manje od minut i sprečite da se zamrse:

Sigurno ste puno puta do sada izgubili puno dragocenog vremena, preturajući po torbi u potrazi za slušalicama ili pokušavajući da ih odmrsite. Ako je tako, poslužite se sledećim trikom:

Uzmite dve štipaljke, zalepite ih u suprotnom smeru jednu na drugu i koristite ih kao držač za slušalice. Bubice pričvrstite jednom štipaljkom. Zatim, kabl motajte između dve štipalje i dzek na kraju pričvrstite drugom štipaljkom.

*************************************************************************

Pratite svoj omiljeni ženski portal i na društvenim mrežama:

YouTube, Facebook, Instagram, Twitter.

*************************************************************************

error: Content is protected !!