Nedeljni horoskop – Od 26. oktobra do 01. novembra 2015.

By  |  0 Comments

Šta očekuje vaš horoskopski znak od 26. oktobra do 01. novembra 2015. pročitajte u nedeljnom horoskopu.

Nedeljni horoskop za znak ovan

Zbog promenljivog I nešto hladnijeg vremena, trebaće vam jača hrana da se zagrejete. Pošto će ova sedmica biti dosta iscrpljujuća po vas, mnogo češće ćete posezati i za toplim napicima koji vas mogu opustiti i relaksirati. Kafa vam neće prijati u većim količinama, okrenite se toploj čokoladi ili čajevima.

Ljubav

Sećate se da smo prošle nedelje pričali da je onima u vezama I brakovima potrebno da što pre reše neke probleme kroz dogovor, jer im predstoji vreme kada će to biti teško izvodljivo I kada neke stvari mogu eskalirati? Ako ste poslušali I gro problema raščistili, moći ćete da sa po kojom trzavicom I peckanjem sa voljenom osobom prođete bez veće problematike. Međutim, ako ste stvari samo gurnuli pod tepih, evo njih na velika vrata na dnevnom redu.

Ove sedmice, od samog početka – bura u odnosima. Uopšte nije važno šta će je potaknuti, sada je dovoljna samo jedna reč, postupak, nešto od pre sto godina čega ste se vi ili voljena osoba setili….ma najobičnija sitnica – pa da sve ode do đavola. Možda malo karikiram, ali suština je u tome da je prva polovina nedelje jako burna I da je pitanje u kojoj meri će vaša veza uspeti da ostane neoštećena u svemu ovome. Jedino što mogu predložiti jeste da se strasti hlade I da prednost date razumu I ljubavi. Slobodnima niko nije po njihovoj meri u ovoj sedmici.

Posao

Komunikacija je ključ za svaku vrstu dogovora a u prvim danima ove sedmice baš ona će vam predstavljati problem. Vi sami ste previše impulsivni a sigurno je da I kod kolega I osobe koja vam je nadređena postoji nervoza, pa će biti teško raditi u postojećim uslovima. U nekim ugovorenim saradnjama može doći do preokreta ili problema koji moraju biti rešeni u najbržem roku. Malo je vremena, a obim obaveza konstantno raste, pa sigurno očekujte da ćete pokušavati da budete na više strana odjednom. Vodite računa o podacima koje čuvate, o važnoj papirologiji tehničkim sredstvima.

Novac

Znam da niste zadovoljni trenutnim prilivima jer vam novac stiže “na kašičicu” a morate žestoko da se naradite za njega, ali dragi moji – šta je tu je. Neki su zainteresovani da uzmu kredit ili da refinansiraju postojeći, ako smatrate da vam je to neophodno – sada imate mogućnosti za tako nešto.

Zdravlje

U ovoj nedelji vam je potrebno mnogo više odmora nego inače I da biste se fizički opustili, ali I da biste povratili poljuljanu psihičku stabilnost. Mogući problemi sa visokim pritiskom.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!